Namn: Lösen:

Recall på Apeks WTX Inflator.

Publicerad den 11 maj 2010  (Läst 1 791 gånger.)


Recall av Apeks WTX Inflatorer.

Apeks har fått till kännedom att vid enstaka tillfällen så har knapparna på inflatorn varit dåligt åtdragna och fallit av. Om knappen faller av kommer även fjädern under att lossna och då försvinner trycket som gör att inflatorn stänger/hålls stängd. Om detta händer under ytan kan det innebära att inflatorn kommer att släppa ut gas genom det orala munstycket.

Alla Auktoriserade Apeks återförsäljare har blivit informerade om detta problem.

Dyk inte med er WTX Vinge innan den har kollats av en auktoriserad återförsäljare. Om du vill ha mer information, kontakta Arctic Diving AB eller Apeks Customer Service Department.

Apeks/Arctic Diving ber om ursäkt för ev problem detta har skapat.Taggar:  Produktvarningar Arctic Diving Apeks
Mattias Vendlegård
Mattias Vendlegård

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Poseidon rebreather i dödsolycka

2010-05-11
Poseidon rebreather i dödsolycka
Det var i Lördags som en dykare omkom strax utanför Bergen i Norge. Det har nu blivit känt att den avlidne dykaren använde sig av Poseidons rebreather. Poseidon ..»

NASA tränar astronauter på havsbotten

2010-05-10
NASA tränar astronauter på havsbotten
Precis som rymden är havet en främmande plats där det är svårt för människan att överleva. Det utnyttjar NASA för att kunna träna sina anställda. I ..»

Ovanligt fiskfynd i Bohuslän

2010-05-10
Ovanligt fiskfynd i Bohuslän
En mycket ovanligt fynd gjordes i förra vecka i Bovallstrand i Bohuslän, det var en Sillkung som låg och flöt utanför en brygga. Exemplaret hade dött ..»

Ny dödsolycka i Norge

2010-05-09
Ny dödsolycka i Norge
Räddningsledare Terje Hilland berättade för Dykking att mannen ska ha kommit till ytan tillsammans med de andra efter att ha dykt efter kammusslor. Därefter ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »