Namn: Lösen:

Scuba Travel och Red Sea Explorers i nytt samarbete

Publicerad den 14 oktober 2013  (Läst 2 936 gånger.)

RSE Tala

PRESSRELEASE

Skandinaviska dykare älskar Röda Havet. Det korta reseavståndet, den höga kvaliteten på dykningen och goda prisnivån gör Egypten till en stor favorit.

Skandinaver är ofta duktiga dykare med stora vana att dyka med allt från torrdräkt till dubbelflaskor och de utövar ofta avancerad dykning. De kan ibland uppleva det som frustrerande att resa till varmare resmål p.g.a. avsaknaden av utrustning som de är vana vid och begränsningar när det gäller dykningen. Red Sea Explorers har skaffat sig ett gott rykte bland dykare från Norden, då de har fokus på att möta alla dykares önskemål och krav. Från familjer som reser med barn, till dem som vill utöva avancerad dykning och givetvis vanliga sportdykare.

Vi har redan en stark position i Skandinavien då vi levererar den typ av dykning och utrustning som de flesta skandinaver föredrar. Med en ökad efterfrågan för våra unika produkter hade vi ett behov av en stark lokal partner som kan hantera en stor av volym av resenärer och samtidigt ge en personlig service. Scuba Travel visade sig vara exakt vad vi sökte, säger Red Sea Explorers Chief Operating Officer Mozi El Ariss.

Vi är väldigt glada över vårt nya samarbete med Red Sea Explorers och vi ser fram emot att skicka våra gäster på liveaboardresor med MV Tala och de andra båtarna i RSE flottan, säger Heather Almers på Scuba Travel.

Utbudet av specialresor kommer t.ex. att inkludera vrakexpeditioner, safaris till det södra Röda Havet, GUE-kurser ombord och mycket annat.

Mer info hittar du på http://www.scubatravel.se och http://www.redseaexplorers.com


Om Red Sea Explorers
Red Sea Explorers har byggt upp ett unikt koncept i Röda Havet som en liveaboardoperatör ”with a twist”. Glöm standardiserade och rutinmässigt genomförda liveaboardrutter. Ombord på RSE´s båtar kommer du att uppleva skräddarsydda och specialiserade resor med en härlig atmosfär.


Om Scuba Travel
Scuba Travel har etablerat sig som den största dykresarrangören i Norden och har även marknadens största utbud av liveaboardresor. Scuba Travel är en utmärkt partner för Red Sea Explorers med avgångar varje vecka året runt från både Hurghada och Marsa Alam. Scuba Travel samarbetar med ett stort nätverk av de ledande dykskolorna i Sverige, Norge, Danmark och Finland.Taggar:  Scuba Travel Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Konstprojekt med undervattensporträtt

2013-10-06
Konstprojekt med undervattensporträtt
Vi består till största delen av vatten. Vårt inre är flytande men hålls på plats av vårt yttre. Vi lever vårt liv på ytan, på land, medan livets ursprungs ..»

Resor till Egypten - ändrad avrådan

2013-09-30
Resor till Egypten - ändrad avrådan
Utrikesdepartementet har upphävt avrådan från att resa till Egypten. Under en längre tid har några länder, däribland Sverige, avrått från att resa ..»

Filmen

2013-09-23
Filmen "Hummerfiske Bohuslän"
Hummerfisket engagerar mängder av människor och det är mer folk i skärgården vid hummerfiskepremiären än under midsommar. I filmen möter du fritidsfiskare, ..»

Svensk undervattensfilm prisbelönt

2013-09-10
Svensk undervattensfilm prisbelönt
Filmen är gjord till svenska artisten Christine Owmans låt med samma namn och blev utnämnd till Runner Up som Best Experimental Project. Hela filmen ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »