Namn: Lösen:

Reel Diving öppnar portarna

Publicerad den 21 oktober 2009  (Läst 2 844 gånger.)

Reel diving

Från oktober etablerar sig en ny distributör av dykutrustning på den skandinaviska marknaden. Reel Diving AB med säte i västsverige, tar över agenturerna för Cressi-sub, Fourth Element, Green Force samt Ikelite. Dessutom kommer ytterligare ett par andra produktlinjer att komplettera de ovan nämnda så att Reel Diving kan erbjuda allt från snorkling till avancerad teknisk dykning.

För att finna närmaste återförsäljare, se http://www.reeldiving.seTaggar:  Reel Diving Distributörer
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2009-10-18
1700-talsankare upphittat utanför Luleå
Fiskaren Janne Holm fick en riktig överraskning i trålen när han fiskade förra måndagen, då en fiskebåten stannade helt när trålen fastande i något tungt. ..»

Maldivernas regering i undervattensmöte

2009-10-17
Maldivernas regering i undervattensmöte
För att skapa uppmärksamhet kring Maldiverna och andra lågt liggande nationers utsatta läge på grund av den globala uppvärmningen skedde mötet på lördagen ..»

Oxygene på Sardinien

2009-10-14
Oxygene på Sardinien
På en klippa utanför Alghero på norra delen av Sardinien ligger ett av världens mest vackert belägna dykcenter. Capo Galera dykcenter erbjuder både traditionell ..»
2009-10-08
Försvunna dykaren hittad död
Det var i lördags eftermiddag, på 18 meters djup, som något gick snett för den 33-åriga mannen. Han fick panik, steg till ytan alldeles för snabbt, och ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »