Namn: Lösen:

Saeko Dive hos Arctic Diving

Publicerad den 12 januari 2012  (Läst 3 259 gånger.)

Glider 45

Pressrelease
Saeko Dive har tillverkat dykutrustning sen 1969 och har en produktlinje som kompletterar Arctic Divings nuvarande märken Apeks och ONE med bla backplates och cirkulära vingar som nu är CE märkta.

Arctic Diving AB började redan för ett år sedan att ta hem produkter för test, efter att blivit nöjda med kvalitén så började för ca 6 månader sen några av våra återförsäljare smyga igång försäljningen av Saeko Dives produkter. Mattias Vendlegård på Artcic Diving AB säger ”som vanligt när vi börjar med nya märken och produkter så har vi testat dem så att de är produkter vi kan stå för och själva dyker med i våra förhållanden”.

Sortimentet kommer att byggas upp under 2012 men idag så finns redan ett sortiment med masker, fenor, snorklar, spools, wetnotes, galgar, vingar, backplates mm. Vi hoppas att den svenska dykmarknaden kommer att uppskatta Saeko Dive med kvalité till ett bra pris!

Saeko Dive säljs genom Arctic Divings återförsäljare.Taggar:  Arctic Diving
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Byslättsbåten daterad till bronsåldern

2012-01-11
Byslättsbåten daterad till bronsåldern
I ett samarbete mellan Bohusläns museum, Syddansk Universitet och Göteborgs stadsmuseum har en bit av båtens barkskrov nu analyserats med hjälp av kol ..»
2011-12-28
Granat kan stoppa dykning på Eric Nordevall
Vraket hittades 1982, men granaten bakom fartygets akter upptäcktes inte förrän nyligen, enligt lokala medier. All dykning på platsen är stoppad tills ..»

Stockholms historia grävs fram vid Grand Hotel

2011-12-19
Stockholms historia grävs fram vid Grand Hotel
Under hösten har Stockholms hamnar genomfört renoveringar av Strömkajen. Schaktningarna har skurit genom lager efter lager av historia och ger Sjöhistoriska ..»

Marinbiologi och UV-foto i Filippinerna

2011-12-15
Marinbiologi och UV-foto i Filippinerna
PRESSMEDDELANDE Dykreseföretaget Scuba Travel har stor erfarenhet av gruppresor. På de allra flesta gruppresor finns det med en ambassadör som är specialiserad ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »