Namn: Lösen:

Sala Silvergruva öppnas för dykning.

Publicerad den 5 oktober 2006  (Läst 2 969 gånger.)

I Januari 2007 öppnar Sala silvergruva för dykning. För mer information och diskussion:

När jag började dyka och dessutom sedan tidigare visste att det fanns vatten längre ner i gruvan än vad som var möjligt att ta sig som turist började planer, som så här i backspegeln känns sanslöst orimliga, att formas i huvudet. Det blev givetvis inte bättre när Deepsea släppte sin film från dykningarna i gruvan men vid det här laget hade jag en något mer sansad syn på vad som var rimligt utifrån min egen förmåga.

https://www.dykarna.nu/forum/sala-silvergruva-oppnas-for-dykning-202555/Taggar:  Sala silvergruva Gruvdykning Dykplatser
Jonas Eklöf
Jonas Eklöf

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2006-09-28
1300-talsvraket kan komma att bärgas
Det vrak som hittades inför Banverkets planerade tunnelbygge till Citybaban i Riddarfjärden, stockholm, har visat sig vara i ovanligt bra skick. Nu planeras ..»
2006-09-22
Fartyg på grund utanför Åland
Dykare från svenska kustbevakningen är nu på plats vid det litauiska containerfartyget Arina som vid fyratiden i morse gick på grund vid Understens fyr ..»
2006-09-04
Krokodiljägaren Steve Erwin dödad av rocka
Steve Irwin som är känd världen över som "Crocodile Hunter" i tv har avlidit, rapporterar australiensiska tidningar. Steve Irwin blev 44 år. Han uppges ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »