Namn: Lösen:

Salvo diving stänger?

Publicerad den 29 juni 2009  (Läst 2 688 gånger.)


Salvo har fått nog av de juridiska konflikterna med Halcyon och stänger från och med den sista Juni ner butiken och verksamheten i Florida, i alla fall om rykten på internationella dykforum stämmer.

Barry Miller, mannen bakom Salvo, arbetade tidigare på Halcyon och har i ett tidigare domstolsbeslut dömts och avtjänat ett årslångt fängelsestraff för stöld av material från den dåvarande arbetsgivaren, något som han själv ansåg sig ha rätt till efter utebliven ersättning.
Men de juridiska efterspelen har fortsatt och nu ser det ut som om Barry tröttnat en gång för alla. Det diskuteras dock redan om att företaget enbart genomgår en rekonstruktion och nya ansikten tar över verksamheten.

Någon officiell information finns ännu inte att tillgå.

Källor:
http://www.direxplorers.com/dir-kit-questions/7919-salvo-no-more.html
http://www.cavediver.net/forum/showthread.php?t=10694Denna artikel diskuteras i
forumet

Relaterade artiklar
Salvo släpper 35W HID

Taggar:  Halcyon
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2009-06-28
Man förd till Köpenhamn efter dykolycka
Räddningstjänsten valde sedan att skicka honom med helikopter till en tryckkammare i Köpenhamn. Dykaren var vid medvetande men kände sig yr, dålig ..»

Musslor ska rena vattnet och bli biogas

2009-06-27
Musslor ska rena vattnet och bli biogas
Mitt ute på en fjärd i S:t Annas skärgård guppar några röda bojar i solglittret. Mellan bojarna hänger rep som det ska växa musslor på. För bara en vecka ..»
2009-06-26
Poseidon utreder incident med RB
En av de nyligen lanserade enheterna av rebreathern MkVI Discovery från poseidon var den 23e Juni i år inblandad i en incident utanför Göteborg på en ..»

Pentax W80 - Uppdaterad pocket med HD-video

2009-06-26
Pentax W80 - Uppdaterad pocket med HD-video
De flesta stora kameratillverkare har numera en serie kameror som riktar sig till "den äventyrlige" sportmäniskan. Pentax släpper nu den senaste modell ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »