Namn: Lösen:

Scuba Travel siktar in sig på Komodo och Raja Ampat

Publicerad den 2 juni 2010  (Läst 4 085 gånger.)


PRESSRELEASE
Arenui, med en längd av 43 meter, är en mycket vacker båt och lite av ett konstverk med sin inredning av trä och dekorativa detaljer. Den är dessutom byggd från grunden för att ge dig som dykare en perfekt upplevelse. Besättningen ombord, uppgående till hela 22 personer, förgyller verkligen din vistelse på båten med sin personliga service.

Båten har 8 hytter och tar maximalt 16 gäster vilket ger dig extremt gott om utrymme att njuta av din semesterresa. Varje hytt har eget badrum och är på hela 17 kvadratmeter och de är dekorerade enligt olika teman.

Alla bekvämligheter såsom massage och spa-behandlingar ingår för att du ska kunna skämma bort dig själv och bli så avslappnad som möjligt under din semester. Måltiderna serveras a la carte och råvarorna som används är lokalt odlade. Kockarna på båten är välutbildade och sätter oftast sin egen prägel på maten genom inspiration från både lokala traditioner och ett internationellt kök.

Ombord båten finns ett spa, dator med internet uppkoppling och ett bibliotek med diverse böcker och filmer, allt för att göra din vistelse ombord mer bekväm. Soldäckets bar med sin vackra miljö och utsikt är ett perfekt ställe för en kvällsdrink. Nitrox finns självklart att tillgå ombord och all dykning sker från s.k. RIB-båtar.

Om du vill åka med på en gruppresa så finns redan nu möjlighet att boka sig på en drömresa som inkluderar en 11 dagars liveaboard till Raja Ampat i april 2012, men självklart finns platser lediga redan från 2010.

För mer information kontakta Scuba Travel på info@scubatravel.se, 0301-221 00 eller läs mer på http://www.scubatravel.seTaggar:  Scuba Travel Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Boo-vraket från tidigt 1700-tal

2010-06-01
Boo-vraket från tidigt 1700-tal
Det vrak som i samband med muddringar av Boo badplats i april grävdes fram, har nu daterats till att ha varit avverkat 1682 i norra Sverige eller Finland, ..»

SI TECH får ny ägare

2010-05-31
SI TECH får ny ägare
PRESSRELEASE SI TECH har under senaste åren arbetat med att bygga för framtiden. För att trygga framtiden för våra partners, anställda, vänner och kunder ..»
2010-05-27
Dyk säkert i sommar
PRESSMEDDELANDE För att göra sporten säkrare har Konsumentverket under en treårsperiod arbetat med ett projekt som syftar till att förebygga dykolyckor ..»

Messerschmitt Bf 109 bärgad

2010-05-24
Messerschmitt Bf 109 bärgad
Det var i februari 1943 som Günther Seraphim flög sin Messerschmitt Bf 109 över Røros och fick motorproblem. Den tyske stridspiloten var på spaningsuppdrag ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »