Namn: Lösen:

Scuba Travel växer

Publicerad den 20 oktober 2017  (Läst 1 554 gånger.)


PRESSRELEASE
Vi är glada att meddela att Scuba Travel Scandinavia nu är delägare i Finlands ledande dykresearrangör - Dive Travel Finland. Scuba Travels VD Henrik Almers säger:
“Vi är väldigt glada att tillkännage detta partnerskap och att ha möjligheten att erbjuda våra tjänster till ännu fler kunder i Norden”.

Scuba Travels finsktalande kunder kommer att ha fördelen att få support från båda kontoren i framtiden, vilket kommer att ge dem en ännu bättre kundupplevelse. Tillsammans med Dive Travel Finland så kan vi erbjuda en ännu bredare expertis angående våra dykresmål, många av vilka vi besökt själva.

För mer information, vänligen kontakta:
Daniel Benér
Kontorschef hos Scuba Travel Scandinavia
daniel@scubatravel.seTaggar:  Scuba Travel
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Riksäpplet - ny bok om det bortglömda regalskeppet

2017-10-17
Riksäpplet - ny bok om det bortglömda regalskeppet
Den 5 juni 1676, fem dagar efter att regalskeppen Kronan och Svärdet förlist under slaget vid Öland, kom även Riksäpplet på drift och sjönk vid Dalarö ..»

Polisen i Huddinge söker ägare till stulen dykutrustning

2017-10-15
Polisen i Huddinge söker ägare till stulen dykutrustning
Dykutrustningen innefattar bland annat en våtdräkt och en väst. Om du är ägare till utrustningen eller har annan information som kan hjälpa polisen att ..»

Fridykare vs. apparatdykare i SVTs Duellen

2017-09-28
Fridykare vs. apparatdykare i SVTs Duellen
I Duellen gäller det för lagen i studion och för tv-publiken att gissa rätt om vem som vinner i utmaningar såsom tio barn i dragkamp mot Sveriges starkaste ..»

Dykare hittade över 1500 kronor i mynt

2017-08-13
Dykare hittade över 1500 kronor i mynt
Dykaren Birger Faith-Ell brukar vanligtvis hjälpa andra att lokalisera försvunna guldringar, nycklar eller andra borttappade saker, men när han gjorde ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »