Namn: Lösen:

Scuba Travel- nordisk agent för Wakatobi

Publicerad den 24 januari 2012  (Läst 3 426 gånger.)

Wakatobi

PRESSRELEASE
"När Wakatobi Dive Resort i Indonesien tog kontakt med oss, och ville att vi skulle bli deras nordiska agent tog vi chansen direkt", säger Henrik Almers från Scuba Travel. "Där finns allt som dykare vill ha, - oförstörda rev, grottor, väggdykning och väldigt få dykare. För att inte tala om den otroliga servicen med nästan fyra anställda för varje gäst".

Wakatobi ligger 1000 km nordöst om Bali i ett område med väldigt hög artdiversitet. Då det ligger väldigt avsides, kan man endast komma dit med resortens privatplan. Som gäst så erbjuds man en underbar symfoni av färger under vattnet, koraller och spännande varelser på kilometerlånga oförstörda och skyddade rev. Som den enda resorten på dessa öar, kan Wakatobi erbjuda alla dykare en helt unik upplevelse.

"Vår servicestandard har få eller ingen motsvarighet i dykvärlden och vårt fokus på detaljer är välkänt", säger Henrik Rosén delägare till Wakatobi Dive Resort. "Det som inspirerar mig mest är vårt sätt att arbeta där vi tar hand om och skyddar naturen och miljön". Wakatobi Dive Resort ser alltid till att lokalbefolkningen är involverade i utvecklingen och till och med betalar dem för att inte fiska runt reven.

Förutom att bo på resorten med tillgång till dagliga dykutfärder, kan man också välja att bo på Wakatobi’s egna liveaboardfartyg Pelagian, som ett enastående alternativ för att ta sig till de avskiljda reven. Med max 10 gäster ombord, tar den vackra 35 meters yachten dig runt till fantastiska platser där ingen eller få har dykt förut.

Vare sig du väljer att bo på resorten eller på liveaboardfartyget, eller på båda, så blir du en del av Wakatobi’s marina program för att bevara miljön. Resorten har sedan starten arbetat mycket aktivt för att skydda de ömtåliga reven för kommande generationer.

Kontakta Scuba Travel för mer information eller en offert: info@scubatravel.se. Läs mer om Wakatobi Dive Resort här: http://www.scubatravel.se/wakatobiTaggar:  Scuba Travel Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Grottdykare söker igenom Costa Concordia

2012-01-19
Grottdykare söker igenom Costa Concordia
Att dyka i fartyget, som ligger på sidan med stor slagsida, innebär en stor risk för dykare att ta sig in i skeppet. Därför har man nu kallat in en grupp ..»
2012-01-17
Maneter oväntat effektiva rovdjur
Första gången man såg den amerikanska kam­maneten i Svarta havet var 1982. Den kom antagligen dit som fripassagerare i barlasttankarna på ett fraktfartyg. ..»

Tecwet - nystartat företag i dykbranschen

2012-01-16
Tecwet - nystartat företag i dykbranschen
PRESSRELEASE Företagets första produkt är dykshortsen TW. Shortsen har testats av dykare i Sverige, Mexiko och Florida. Efter dyk i öppet vatten, grottor ..»

Saeko Dive hos Arctic Diving

2012-01-12
Saeko Dive hos Arctic Diving
Pressrelease Saeko Dive har tillverkat dykutrustning sen 1969 och har en produktlinje som kompletterar Arctic Divings nuvarande märken Apeks och ONE ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »