Namn: Lösen:

GALILEO 3 - Ny dykdator från Scubapro

Publicerad den 28 augusti 2023  (Läst 1 244 gånger.)

Scubapro GALILEO 3
Scubapros GALILEO 3 (G3)

PRESSRELEASE

SCUBAPRO, världens främsta tillverkare av högkvalitativ dykutrustning, introducerar sin premiumdykdator i klockstil, Galileo 3, som kombinerar innovativ dykberäkning, en elegant design och modern display med en klassisk tidsur-look.

Den nya Galileo 3 (G3) erbjuder alla funktioner och egenskaper hos en dykdator på högsta nivå, tillsammans med tidtagningsfunktioner för daglig användning på land. Byggd för att hålla, huset och boetten är tillverkade av rostfritt stål och linsen är av safirglas för extrem ythårdhet och reptålighet. Den livfulla, högupplösta, fullfärgs TFT LCD-displayen är lättläst från alla vinklar. Den roterbara boetten, täckt med ett självlysande material, tillsammans med en effektiv bakgrundsbelysning, säkerställer utmärkt synlighet under alla förhållanden.

Genom att använda Galileos pålitliga menydesign och fyra knappkontroller är det mycket intuitivt att navigera genom G3:s dyklägen, algoritmer, skärmstilar, färgscheman och mängder av andra personliga dykhanteringsalternativ.

För användning under vatten erbjuder G3 ett urval av algoritmer – Predictive Multi-Gas Buehlmann ZHL-16 ADT MB PMG eller ZHL-16 GF (Gradient Factors) och tre dyklägen – Dykning med luft, Mätarläge och Fridykning, för att passa alla dykstilar. I Dykningsläge finns fyra inställningar tillgängliga: PMG, Trimix, CCR & Sidemount. Trådlös luftintegration övervakar tanktryck, ger dig verklig återstående botten tid (RBT) och låter din luftförbrukning faktoreras in i dekompressionsberäkningen. För precisa navigering finns en 3D-digital lutningskompenserad kompass med en översiktsvisning av en full kompassros.

G3:s personliga dykhanteringsfunktioner inkluderar PDIS (Profile Dependent Intermediate Stops), som beräknar en mellanliggande stopp baserat på N2-belastning, aktuella och tidigare dyk samt andningsmixar, och mikrobubbelnivåer som låter dig justera konservatismnivån i algoritmen för att matcha din erfarenhetsnivå, ålder och fysiska kondition för säkrare dykning. Tillval för hjärtfrekvensövervakning (säljs separat) ger extra individualiserad realtidsdata under dykning eller när du deltar i aktiviteter på land.

På ytan ger G3 ett sportläge med sportrelaterade funktioner som en räknare för simtag, aktivitetsräknare och stoppur för aktiviteter på land. G3 drivs av ett uppladdningsbart litiumbatteri och erbjuder en Bluetooth Low Energy-gränssnitt som gör att du kan ladda ner dyk till valfri iOS- eller Android-enhet eller PC/Mac (mjukvaran kan uppdateras av användaren).Taggar:  Produktnyheter Dykdator
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Seapro Divers i konkurs efter 23år

2023-08-23
Seapro Divers i konkurs efter 23år
1999 slog Seapro Divers upp portarna och har sedan dess varit en framgångsrik butik och onlineaktör med fokus på att se dyksverige låga priser på dykutrustning. Men ..»

Årlig undervattenstipspromenad i Leksand

2023-08-06
Årlig undervattenstipspromenad i Leksand
I år var det 26 dykare i vattnet som svarade på 13 tipsfrågor samt en utslagsfråga, på 2-8 meters djup på älvbottnen. Dock hade placeringen av årets frågor ..»

Granzow firar 30år som distributör av Bauer kompressorer

2023-06-30
Granzow firar 30år som distributör av Bauer kompressorer
PRESSRELEASE Beställer du någon av nedanstående modeller, så skickar vi med ett exemplar av denna otroligt fina Bauerklocka som är vattentät ner till ..»

Sverige har fått sin första rEvo rebreather-instruktör

2023-06-26
Sverige har fått sin första rEvo rebreather-instruktör
I juni stod det klart efter en 6 dagars examinering att Sverige fått sin första rEvo rebreatherinstruktör i form av Anneli Sara Banderby. Sara, som är ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »