Namn: Lösen:

SCUBAPRO presenterar dykdatorn LUNA 2.0

Publicerad den 16 oktober 2023  (Läst 596 gånger.)

SCUBAPRO LUNA 2.0
SCUBAPRO LUNA 2.0

PRESSRELEASE
Finns i två enkla modeller

Designad för nybörjare och fritidsdykare sitter Luna 2.0 bekvämt på handleden med låg profil. Dess oljefyllda plasthus säkerställer pålitlig prestanda på djup ner till 120 meter. En stor widescreen-display har en högkontrast svartvit LCD med fullstora tecken för enkel läsning under alla dykförhållanden. Ett intuitivt menysystem och en enkel tvåknappssnitt gör det enkelt för dykaren att navigera i menyerna, hjälpt av tydligt märkta skärmprompter. LUNA 2.0 erbjuder två algoritmer - Förutsägande Multi-Gas Bühlmann ZH-L16 ADT MB PMG eller ZH-L16 + GF PURE, plus kompatibilitet med 21-50% nitrox och tre valbara gasblandningar för dykning med öppet system. Tre dyklägen finns tillgängliga - Scuba, Apné och Mätare - för olika dykaktiviteter.

Luna 2.0 AI (luftintegrerad) erbjuder samma användarvänliga funktioner och funktioner som Luna 2.0 och lägger till trådlös luftintegration. Detta möjliggör inte bara enkel övervakning av tanktrycket, det ger också den verkliga återstående bottentiden (RBT) och låter luftkonsumtionen beaktas i dekompressionsberäkningen. Tillgänglig för Luna 2.0 AI finns även en valfri integrerad pulsmätare som gör det möjligt att visuellt följa pulsen och hudtemperaturen för att hjälpa dig hålla dig inom din personliga målzonen.

Båda modellerna av Luna 2.0 inkluderar personlig dykhantering som PDIS (Profilberoende Mellanstopp) som beräknar ett mellanstopp baserat på N2-belastning, aktuella och tidigare dyk samt andningsblandningar, och mikrobubbelnivåer som ger möjlighet att anpassa konservatismnivån i algoritmen till den individuella erfarenhetsnivån, ålder och fysisk kondition för en mer njutbar dykupplevelse.

Den mjuka silikonarmremmen erbjuder en bekväm passform på handleden, och elastiska fästen på hörnen av huset möjliggör alternativa monteringsmetoder. Ett Bluetooth Low Energy-gränssnitt möjliggör nedladdning av dykdata till vilken iOS- eller Android-enhet som helst eller PC/Mac (firmware kan användaruppdateras), och CR2450-batteriet har en livslängd på upp till två år eller 300 dyk.Relaterade artiklar
GALILEO 3 - Ny dykdator från Scubapro

Taggar:  Dykdator
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Argonaut 3.0 - Ny torrdräkt från Fourth Element

2023-10-10
Argonaut 3.0 - Ny torrdräkt från Fourth Element
PRESSRELEASE Designad för att röra sig med dig, den nya Argonaut 3.0-designen möjliggör perfekt passform och frihet att röra sig när du dyker i trim. En ..»

Nya utforskningar av vraket Hansa

2023-09-18
Nya utforskningar av vraket Hansa
Gotlandsbolagets passagerarfartyg s/s Hansa sänktes av en 24 november 1944 av en rysk torped och 84 personer försvann i havet, de flesta gotlänningar. ..»

GALILEO 3 - Ny dykdator från Scubapro

2023-08-28
GALILEO 3 - Ny dykdator från Scubapro
PRESSRELEASE SCUBAPRO, världens främsta tillverkare av högkvalitativ dykutrustning, introducerar sin premiumdykdator i klockstil, Galileo 3, som kombinerar ..»

Seapro Divers i konkurs efter 23år

2023-08-23
Seapro Divers i konkurs efter 23år
1999 slog Seapro Divers upp portarna och har sedan dess varit en framgångsrik butik och onlineaktör med fokus på att se dyksverige låga priser på dykutrustning. Men ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »