Namn: Lösen:

Sea & Sea får ny distributör i Sverige

Publicerad den 26 januari 2007  (Läst 2 620 gånger.)

Sea & sea är en av de stora tillverkarna av fotoutrustning för undervattensbruk och har allt från undervattenshus för systemkameror, kompakta undervattenskameror till blixtar och tillbehör.
Magnus Lundgren på Scuba Supply meddelar att man kommer att arbeta med ett stort lager samt öppna upp en serviceverkstad för att ge kunderna bästa tänkbara support.Taggar:  UV-kameror Distributörer
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Halcyon lägger om distributionen i scandinavien

2007-01-25
Halcyon lägger om distributionen i scandinavien
Enligt Richard Johansson på Halcyon Scandinavia är det en växande efterfrågan för Halcyonprodukter tillsammans med logistik- och serviceaspekter som gör ..»

Förhistorisk haj kommer fram ur havets djup

2007-01-24
Förhistorisk haj kommer fram ur havets djup
Den ovanliga kråshajen filmades nyligen av Awashima Marine Park i Numazu, söder om Tokyo. Det var en lokal fiskare som fick syn på den ål-liknande hajen ..»

Australiensisk dykare överlevde hajattack

2007-01-24
Australiensisk dykare överlevde hajattack
En dykare som i veckan attackerades av en vithaj utanför Australiens kust lyckades överleva attacken genom att peta i hajen i ögat. Han vårdas nu för ..»
2007-01-22
Dykare kan få konstgjorda rev utanför Marstrand
Det är Marstrands Dykcenter i samarbete med Ostrea Marstrand AB som vill anlägga ett eller flera undervattensrev i närheten av Marstrandsön. Reven skall ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »