Namn: Lösen:

Seapro firar 20 år i dykbranschen

Publicerad den 25 april 2019  (Läst 1 264 gånger.)


PRESSRELEASE

20 roliga och innehållsrika år har gått sedan starten. Efter många intensiva år överläts dykskoleverksamheten till en partner och Seapro fortsatte sin satsning på utrustning. Utbudet breddades från enbart dykning till att även omfatta våtdräkter för alla andra typer av vattenaktiviteter.

2004 öppnades den första, väldigt enkla, ehandeln på seapro.se. E-handeln tog stadigt över butiksförsäljningen och blev för knappt tio år sedan hela Seapros verksamhet. Mats valde så småningom att gå vidare med andra utmaningar och verksamheten bedrivs idag av Magnus med personal.

Seapro har idag agenturen i Sverige för bland andra Aropec, Pro Blue och NOC. I vår firar Seapro 20-år och webshopen fyller 15-år. Dubbeljubileum!

Seapro firar stort under våren med nyheter, tävlingar och
jubileumspriser på https://www.seapro.seAv: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Dykmässan i Göteborg drog rekordpublik

2019-04-03
Dykmässan i Göteborg drog rekordpublik
Eriksbergshallen fick under mässhelgen ta emot 3500 besökare och i folkvimlet fanns både Norrmän, Danskar och Tyskar. Ett flertal seminarier och föreläsningar ..»

Last Breath - Dokumentärfilmstips i Malmö

2019-03-18
Last Breath - Dokumentärfilmstips i Malmö
I över tio år har Doc Lounge samlat Malmöborna kring premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen. Varje vecka ..»

Scubatravel gör en insats för miljön

2019-03-15
Scubatravel gör en insats för miljön
PRESSRELEASE Årets tävling är både viktig och kul med grymma priser för dig att vinna. Vi startar med att dela ut 500 nätkassar på DykMässan - The Swedish ..»

Felaktigt batteri fick dykdator att explodera

2019-02-16
Felaktigt batteri fick dykdator att explodera
Vi var på plats i Düsseldorf under den stora mässan "Boot" när en kraftig knall hördes i mässhallen. En dykdator hade av okänd anledning exploderat i ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »