Namn: Lösen:

Seapro satsar allt på webbutiken

Publicerad den 30 augusti 2011  (Läst 4 540 gånger.)

Sea pro divers hemsida

PRESSRELEASE
Seapro Divers grundades av Mats och Magnus 1999 i Solna. Båda hade vid starten mångårig erfarenhet inom dykbranschen som instruktörer och från arbete i dykbutiker. Såsom certifierade Naui och Padi instruktörer samt utbildade inom Cmas och Iantd och givetvis hängivna dykare gör att båda har en gedigen erfarenhet inom dykning.

Seapro satsade stort på webförsäljning redan 2004 som snabbt blev verksamhetens grundstomme. Första september stänger vi butiken i Solna och flyttar till nybyggda ändamålsenliga lokaler för att fullt ut satsa på webförsäljning. Satsningen gör att ändå större resurser frigörs för att förbättra webshopen samt att fortsätta pressa priserna på kvalitetsutrustning.

Med snabba leveranser, fria frakter och trettio dagars öppet köp så har många upptäckt hur smidigt och säkert det är att handla på www.seapro.se.

Seapro ställer årligen ut på Båtmässan i Göteborg (februari), Allt för sjön i Stockholm (mars) och Scandinavian Boat Show i Stockholm (november). Där kan du träffa Mats och Magnus med anställda och se utvalda delar av sortimentet.

Vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna!

Mats och Magnus

http://www.seapro.seMicke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2011-08-28
Saknad dykare simmade 30 km
Efter att ha varit saknas i ett dygn så kravlade dykinstruktören Hishashi Koze, 39, upp på stranden utanför hotellen på Malajsia där han bedriver dykeriverksamhet. ..»

2000-årigt vrakfynd i Medelhavet

2011-08-28
2000-årigt vrakfynd i Medelhavet
En grupp amerikanska forskare från den idéella organisationen RPM Nautical Foundation har letat vrak i vatten utanför den östra kusten i Adriatiska Havet. ..»

Demonstration mot Japans delfinslakt

2011-08-25
Demonstration mot Japans delfinslakt
Efter att ha sett filmen "The Cove", en prisbelönad dokumentär om jakten på delfiner, har nu en grupp kollegor på Karolinska Institutet tagit initiativet ..»
2011-08-24
Ångbåten Nore återfunnen
Efter 87 år på Vänerns botten har ångbåten Nore återfunnits. Båten, som sjönk i en storm 1924, ligger på 35 meters djup väster om Kållandsö, rapporterar ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »