Namn: Lösen:

Peregrine - Ny dykdator från Shearwater

Publicerad den 26 juli 2020  (Läst 3 174 gånger.)

Shearwater Peregrine

Shearwater har under lång tid varit kända för sina avancerade dykdatorer och har varit populära bland tekniska dykare för sin kvalitet och högklassiga skärm. Bland annat har rebreathertillverkaren, JJ CCR, valt Shearwater som standard till sina maskiner.

Nu kommer en helt ny dykdator från Shearwater där målgruppen är sportdykare på alla nivåer. Modellen heter Peregrine och är, trots målgruppen, fullspäckad med funktioner. Den har en 2,2" (5,59cm) LCD färgdisplay med en upplösning på 320 x 240 pixlar, trådlös laddning och stödjer allt från luftdykning upp till tre nitroxgaser.

Priset ligger på ca 5 000 kronor.

https://www.shearwater.com/products/peregrine/
Taggar:  Produktnyheter Dykdator
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

50 elsparkcyklar bärgade från kanalen i Malmö

2020-07-06
50 elsparkcyklar bärgade från kanalen i Malmö
De senaste åren har elsparkcyklar slagit igenom ordentligt tack vare att batteritekniken utvecklats i snabb takt och populariteten har gjort att en rad ..»

Nytt svenskt rekord i fridykning

2020-06-22
Nytt svenskt rekord i fridykning
PRESSRELEASE Valdemar, 58 år, har tävlat i fridykning i 10 år och är bland de äldsta i världseliten och är också förbundskapten för svensk tävlingsfridykning. ..»

Misstänkta miljöbrott vid musselodlingar i Stigfjorden

2020-06-17
Misstänkta miljöbrott vid musselodlingar i Stigfjorden
Divers Against Ghost Nets är en ideell, politiskt obunden förening som har som ändamål att på ett säkert sätt lokalisera och bärga övergivna fiskeredskap, ..»

2020-06-16
"Breaking surface" finns nu som köpfilm
I början av året släpptes något så ovanligt som ett svenskt dykdrama. Missade du den på bio finns nu möjligheten att se den som köpfilm för 99 kronor. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »