Namn: Lösen:

Shearwater Teric - Ny dykdator i klockformat

Publicerad den 4 juni 2018  (Läst 4 754 gånger.)


Shearwater är kända för sina dykdatorer fullmatade med funktioner för alla dykare, från fridykare till avancerade rebreatherdykare. Nu släpper man det senaste tillskotet i datorfamiljen, Teric, som blir den första dykdatorn från företaget som är utformad i klockmodell.

Trots det lilla formatet är funktionerna imponerande, med stöd för flera trycksändare, multipla gaser och med en superskarp AMOLED-skärm. När du inte dyker fungerar datorn som en klocka.

https://www.shearwater.com/products/teric/
Taggar:  Produktnyheter Dykdator
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Panasonic Lumix FT7 - Vattentät till 31 meter

2018-05-19
Panasonic Lumix FT7 - Vattentät till 31 meter
Är du på jakt efter en kamera som är liten och kompakt, klarar tuffa tag och som går att dyka med utan dyra undervattenshus? Då kanske den senaste kameran ..»

Demodag i Vagnhärad 26e maj!

2018-05-09
Demodag i Vagnhärad 26e maj!
Under dagen kommer det att finnas utrustning att testa från Agir, JJ rebreathers, Sitech och Ursuit enligt nedan: Agir Plattor, vingar, lampor, spools ..»

Dykare avled utanför Gotland

2018-05-03
Dykare avled utanför Gotland
En man omkom under ett dyk på vraket Aachen öster om Gotland under Söndagen. Mannen som var en mycket erfaren dykare och prisbelönt undervattensfotograf ..»

Dykmässan flyttar till Göteborg 2019

2018-05-01
Dykmässan flyttar till Göteborg 2019
Pressinformation DykMässan, som varit en stor succé i Stockholm under fem år, flyttar till Göteborg. Platsen är Hisingen och Eriksbergshallen som ligger ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »