Namn: Lösen:

SI TECH får ny ägare

Publicerad den 31 maj 2010  (Läst 4 908 gånger.)


PRESSRELEASE
SI TECH har under senaste åren arbetat med att bygga för framtiden. För att trygga framtiden för våra partners, anställda, vänner och kunder så genomför nu SI TECH en strategisk utveckling av verksamheten. Detta innebär att en ägarförändring genomförs för att säkra framtida verksamhet och den fortsatta utvecklingen. SI TECH kommer att drivas vidare i samma positiva anda som tidigare med redan etablerade och kommande nyutvecklade produkter.

Nya ägaren av SI TECH är Jonas Axelsson tidigare Vice VD på SI TECH. Jonas Axelsson ser fram emot utmaningen och har en stark tro till framtiden med SI TECH. Jonas Axelsson tror på en nytändning inom dykbranschen och kommer att arbeta hårt med målet att utveckla företaget till att bli en än bättre leverantör åt våra kunder. Jonas Axelsson kom till SI TECH via ett nära samarbete med högskolan.

Jonas Axelsson, ”Jag tror starkt på SI TECH och dess medarbetare och produkter, detta tillsammans med att vi har funnit en väg där Stig Insulan och jag kan fortsätta vårt täta samarbete som vi har haft under åren”. Jonas Axelsson kom till företaget för 7 år sen och har grundligt arbetat sig igenom verksamheten.

Stig Insulan har under en längre tid tillsammans med sin styrelse arbetat med att hitta en lämplig ny ägare som kan fortsätta driva vidare SI TECH i oförändrad positiv anda. Stig Insulan kommer att fortsätta att arbeta i företaget och tillsammans jobba mot nya mål samt utveckla nya produkter.

Stig Insulan: ”Jag är nöjd med utgången att vi kan genomföra denna förändring nu och fortsätta arbetet tillsammans med Jonas Axelsson att utveckla SI TECH”

Vi ser fram emot att få komma med flera nyheter rörande vår globala utveckling under 2010 och framåt.

Kontakt:

SITECH AB
Tuntorp 154
45493 Brastad

+46 523 150 10
info@sitech.se
www.sitech.seTaggar:  SI Tech
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2010-05-27
Dyk säkert i sommar
PRESSMEDDELANDE För att göra sporten säkrare har Konsumentverket under en treårsperiod arbetat med ett projekt som syftar till att förebygga dykolyckor ..»

Messerschmitt Bf 109 bärgad

2010-05-24
Messerschmitt Bf 109 bärgad
Det var i februari 1943 som Günther Seraphim flög sin Messerschmitt Bf 109 över Røros och fick motorproblem. Den tyske stridspiloten var på spaningsuppdrag ..»

Tidningen DYK på egna ben

2010-05-21
Tidningen DYK på egna ben
De senaste tio åren har DYK ingått i det engelska förlaget Underwater Publications som bland annat ger ut tidningen Diver. Under denna period har DYK ..»

Kanadensare kritiska mot vrak

2010-05-18
Kanadensare kritiska mot vrak
Föreningen Artificial Reef Society of British Columbia (ARSBC) förbereder att sänka en kanadensisk jagare, HMCS Annapolis, som artificiellt rev i Halkett ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »