Namn: Lösen:

Skepp med 700 ton guldmalm spårlöst borta

Publicerad den 29 oktober 2012  (Läst 4 021 gånger.)


Saxat från Expressen.se

Ombord på fartyget Amurskaja finns åtta besättningsmän. Under söndagen skickade skeppet ut en nödsignal. Fartyget befann sig då i ett stormigt område i Ochotska havet. Inga spår efter lastfartyget har hittats, varken överlevande eller vrakdelar, rapporterar bland annat The Huffington post och TT.
I lasten har fartyget 700 ton guldmalm. Skeppet var på väg från hamnen i Kiran till Okhotsk när det försvann. Ryska myndigheter har satt i gång en spaningsaktion med fartyg och flygplan.Fredrik Johansson
Fredrik Johansson

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Nu kommer GoPro Hero 3

2012-10-18
Nu kommer GoPro Hero 3
Actionsport kamerorna från GoPro är populära bland dykare och på senare tid har det dykt upp en rad undervattenshus på marknaden. Nu släpper man en ny ..»
2012-10-11
Man avled efter dykolycka
Det var för drygt en vecka sedan som mannen deltog i en vidareutbildning inom dykning som han av någon anledning kom bort från instruktören och sin parkamrat. ..»
2012-10-06
Dykolycka i Sisjön, Göteborg
Nya uppgifter visar på att den man som fördes till sjukhus efter ett tillbud vid sjön Sisjön idag nu vårdas i tryckkammare. Läs artikeln i sin helthet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15564372.ab Tidigare ..»

Korallrev och dykmedicin i Filippinerna

2012-09-30
Korallrev och dykmedicin i Filippinerna
PRESSRELEASE Hans Örnhagen, en välkänd auktoritet inom dykmedicin och tillika förbundsläkare för SSDF, är det senaste tillskottet till Scuba Travel teamet ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »