Namn: Lösen:

Skrotjakt hos H2O Diving Borås

Publicerad den 7 juni 2012  (Läst 2 915 gånger.)


PRESSRELEASE

Skrotjakten har blivit ett väldigt omtyckt arrangemang som lockar såväl deltagare och publik.

Nyheten för i år är att flera av våra leverantörer kommer närvara och visa upp produktnyheter för dykåret 2012. Det kommer även att anordnas aktiviteter för allmänheten som fiskdamm för de yngre samt tipspromenad med fina priser! H2O Borås kommer även att ha rabatterade priser på kurs.

Kl. 12:30 går startskottet för tävlingen. I år är det ca 30 dykare som kommer att rensa den centrala delen av viskan från skräp. Tävlingen pågår under 1 timma.

Det som tyvärr många slängt i kommer till glädje när det tas upp av tävlingsinriktade dykare. De lag som fått upp mest skräp kommer av enväldiga domare att utses till det vinnande laget.

Förstapris i år är sponsrat av Stena Line som garanterat kommer göra segrande laget väldigt lyckliga!

Priser för placering två och framåt kommer att sponsras med mycket fina priser från våra leverantörer.

H2O Diving kommer att finnas på plats i Stadsparken från kl.11-14.

Har du missat detta arrangemang tidigare eller inte hunnit anmäla dig ännu? Ta nu chansen att anmäl dig och få uppleva detta arrangemang! Du kommer inte ångra dig!

Anmälan görs genom att maila laginformation till boras@h2odiving.se eller ringa till H2O i Lund på telefon nummer 046-38 92 60. Anmälan ska innehålla lagets alla deltagare med Namn och certifieringsnivå. Glöm inte att ange kontaktperson med telefonnummer och mailadress till lagledaren. Varje lag skall innehålla 3-4 personer. Har du inget lag? Inga problem, de som anmäler sig enskilt delas in i lag innan tävlingen.

Om du behöver boende kan så kan vi även hjälpa till med detta. Vi har fått bra priser på Scandic Hotell. 990:- för enkelrum och 1090:- för dubbelrum. Billigare boende kan också lösas om man bokar tidigt.Taggar:  Skrotrensning H2o
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Undervattensmuseum i Kenya

2012-06-06
Undervattensmuseum i Kenya
National Museums of Kenya planerar att skapa ett undervattensmuseum baserat på olika fartygsvrak som hittats längs kusten. Museet kommer inte bestå av ..»

Siren fleet erbjuder Fiji

2012-06-04
Siren fleet erbjuder Fiji
PRESSRELEASE Den nybyggda yachten har fått namnet S/Y Fiji Siren och kommer få liknande design och lyx som sina systerskepp i Siren fleet. Med en längd ..»

Nytt revolutionerande handskringsystem

2012-06-02
Nytt revolutionerande handskringsystem
PRESSRELEASE Vi på SI TECH AB är stolta över att presentera vårt nya ovala torrhandsksystem ANTARES! Systemet visades i prototyputförande på DEMA 2011 ..»

Resande Man kan vara funnen

2012-05-30
Resande Man kan vara funnen
Många har letat efter vraket, och många har också trott sig hittat det, men nu har en dykargrupp hittat ett vrak med både kanoner och mynt som de anser ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »