Namn: Lösen:

Dykare rensade skrot i Stockholms ström

Publicerad den 13 juni 2011  (Läst 3 893 gånger.)

Skrot

En bra insats för miljön gjordes igår söndag, då dykare rensade skrot i Strömmen.
Det var ett samarbete mellan Alpin & Dyksport, dyksällskapet Aquasport, Sportfiskarna och Stockholm Stad. Stockholm stad ställde upp med container och stängde dammluckorna i strömmen så att dykare kunde dyka.

Insatsen var väldigt lyckad, dels städade man upp hinkvis med drag och sänken, men man fyllde också en container med skrot som t.ex kundvagnar, cyklar, vägskyltar, staket mm.Relaterade artiklar
Städning av Stockholms Ström

Taggar:  Skrotrensning Alpin Dyksport
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dubbla bagagevikten med Egypt Air

2011-06-09
Dubbla bagagevikten med Egypt Air
Nu kommer nämligen flygbolaget Egypt Air att tillåta dubbelt så mycket bagage mot tidigare, du kan alltså checka in två väskor på 23 kilo styck när du ..»
2011-06-03
Bärgad champagne såldes för rekordsumma
En Veuve Clicquot daterad till cirka 1841 har slagit nytt världsrekord. Flaskan med champagne, som legat till sig i ett skeppsvrak i Ålands skärgård, ..»
2011-06-03
Dykledare frias från brottsmisstankar
Ett svenskt-åländskt dyklag med Björn Rosenlöf i spetsen hittade vraket för drygt två år sedan vid grundet norra Sankan norr om Märket i Ålands hav. I ..»
2011-06-01
Champagneauktion på Åland
Fyndet gjordes förra året med det svenska dykfartyget Pagi med Anders Näsman som ledare. Utropspriset för de två flaskorna är satt till 10.000€ men ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »