Namn: Lösen:

Snorkla med havets giganter utanför Cornwall

Publicerad den 7 mars 2013  (Läst 12 257 gånger.)

Basking Sharks (Brugd)

PRESSRELEASE

Det finns få platser i världen som är bättre än Cornwall för att se ”Basking Sharks” eller Brugdar som de heter på svenska. Brugden (Cetorhinus maximus) är en hajart som räknas som den näst största fiskarten efter valhajen.

Scuba Travel anordnar gruppresor tillsammans med den lokale experten och naturfotografen Charles Hood med start från juni i år och ett par resor är redan schemalagda för 2014. Intresset för att snorkla med brugdar har varit enormt, och den första gruppresan sålde slut på mindre än en vecka.


Läs mer på http://www.scubatravel.seTaggar:  Scuba Travel Hajar Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Olaga intrång vid Äventyrsgruvan

2013-03-06
Olaga intrång vid Äventyrsgruvan
Trots stängsel och varningsskyltar fick Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg, strax utanför Borlänge, i natt olovligt besök. Två personer i tjugo års åldern ..»

SAMBAH-projektet halvvägs

2013-03-02
SAMBAH-projektet halvvägs
Projektet SAMBAH som räknar tumlare i Östersjön närmar sig sitt slut. I maj-juni i år skall de bojar som tidigare lagts ut tas upp och informationen skall ..»

Kon-Tiki Lanta släpper en app till Android för att stödja Project Aware.

2013-02-27
Kon-Tiki Lanta släpper en app till Android för att stödja Project Aware.
Kon-Tiki Lanta släpper en app till Android för att stödja Project Aware. Appen ger användaren tillgång till en artdatabas med bilder och fakta om många ..»

Läkemedelsrester påverkar fiskar

2013-02-23
Läkemedelsrester påverkar fiskar
Forskare från det svenska forskningsprogrammet Mistrapharma har publicerat en rapport som visar att fiskar påverkas av medicinrester i avloppsvattnet. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »