Namn: Lösen:

Sportdykare.se läggs ner vid nyår

Publicerad den 13 december 2010  (Läst 3 049 gånger.)


Det är "Jockarna" (Joakim Krassman och Joakim Ambrosson) som har skapat och drivit webbsidan sportdykare.se under nästan sex år som nu tappat drivkraften och inte längre orkar driva sidan vidare. I ett inlägg på sportdykare.se så meddelar man att sidan läggs ner vid årsskiftet om ingen annan kliver fram och tar över sidan innan dess.

"Av: Joakim Krassman » Admin, 2010-12-11 19:57:45
Sportdykare.se läggs ned
Hej,
Snart inne på sjätte året med sportdykare.se och det har varit en lång härlig period med mycket skratt och mycket gråt. Mycket medgång och lika mycket motgångar. Jag vill inte veta hur många tusen timmar eller pengar jag lagt ner på det här projektet, -Det är på tok för många oavsett valör iallafall. Jag har på vägens gång lärt känna många trevliga dykare och lika många andra avarter genom åren. Jag kommer minnas alla de trevliga och glömma alla dom andra. Dom andra har förmodligen redan glömt mig, vilket isåfall glädjer mig ;)
Problemet nu är att varken jag eller lill Jocke har något engagemang kvar. Jag orkar inte lägga en minut på sajten och kommer inte heller att göra så. Jag är med andra ord färdig med sportdykare.se och har kommit till en återvändsgata där det inte finns några avfarter eller vägval kvar att välja mellan.
Beslutet som är taget är att sajten kommer läggas ned och därmed kommer ni få hitta alternativa sajter. Skulle vi få ett attraktivt erbjudande så kanske vi släpper sajten till någon eldsjäl - annars hamnar den tyvärr i papperskorgen. Som det ser ut så kommer proppen dras ur vid årsskiftet.
Dyk Sverige talar sitt språk väldigt tydligt: En dyksajt, En dyktidning, En researrangör, En dykkonfiguration, etc....
Dyk väl, Joakim & Lill Jocke
"

Sidan skapades som ett komplement och konkurrent till dykarna.nu och de två sidorna har under åren sporrat varandra att göra sajterna bättre och locka fler besökare. Försvinner går även i så fall alla uppgifter som idag finns på sportdykare.se i form av forumsinlägg, bildalbum, länkar, dykplatser, artiklar, mm.
Även på dykarna.nu är besvikelsen stor över "den andra sidans" nedgång, men forumet på sportdykare.se har under en längre tid blivit mindre och mindre aktivt och för många kommer inte beslutet att lägga ner sidan som en överraskning.

Läs Jockarnas meddelande på sportdykare.se och svaren:
http://www.sportdykare.se/readForum.asp?id=9919Denna artikel diskuteras i
forumet

Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykning åter tillåtet i Egyptiska Röda Havet

2010-12-13
Dykning åter tillåtet i Egyptiska Röda Havet
De egyptiska myndigheterna har nu åter beslutat att tillåta dykning och badning i vattnen runt semesterorten Sharm el Sheikh i Röda Havet. Efter de tidigare ..»

Svensk sonar gör nya vrakfynd i New York

2010-12-10
Svensk sonar gör nya vrakfynd i New York
I Oswego floden i delstaten New York har vrakentusiasterna Jim Kennard och Roger Pawlowski med hjälp av en svensk Deep Vision side scan sonar funnit ett ..»
2010-12-07
Dykare söker efter de attakerande hajarna i Egypten
– Vi har varit 200—300 dykinstruktörer som frivilligt har åkt ut och hjälpt myndigheterna under dagen för att försöka lokalisera haj i området. Men på ..»

Udda valfynd i Bohuslän

2010-12-04
Udda valfynd i Bohuslän
Det var den 5:e november som femåriga Katja och Isak hittade skellet på stranden i Tjurpannans naturreservat utanför Grebbestad. Huvudet saknas så marinbiologerna ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »