Namn: Lösen:

Sportdykare.se nedlagd

Publicerad den 1 januari 2011  (Läst 2 770 gånger.)Det var på tolvslaget på nyårsafton som sidan sportdykare.se lades ner för gott.

Precis på tolvslaget ersattes sajten av en informationssida som informerade om att sajten nu är nedlagd och loggan
"Your No 1 safety stop"
ersattes med texten
"This was NOT your favorite dive site - until you missed it".

Enligt tidigare utsago så skall sajten arkiveras och finnas tillgänglig om någon eldsjäl vill ta över den, något som många hoppas på, men det finns också intressenter som vill ta över delar av sajten till andra sidor (bla dykarna.nu). Hittills har inga positiva svar på sådana förfrågningar bekräftats, och budskapet på informationssidan tyder på att man fortfarande hoppas på att någon eldsjäl skall vilja ta över hela sajten.

Det finns säkert många som är tycker att detta varit en stor förlust för dyksverige, och som kommer sakna sajten och dess innehåll.
Många kommer också sakna sina fotoalbum, sidans dykplatsregister, alla värdefulla inlägg i forumet och självklart kontaktnätet som sidan utgjort, samt mycket annat.Denna artikel diskuteras i
forumet

Relaterade artiklar
Sportdykare.se läggs ner vid nyår

Taggar:  På nätet
Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykfirma i Göteborg drabbad av brand

2010-12-26
Dykfirma i Göteborg drabbad av brand
Branden, som startade vid kl 04.30 på morgonen, var svårsläckt och spridningsrisken stor. Vid lunchtid hade räddningstjänsten ännu inte fått kontroll ..»
2010-12-22
Vrak i Luleå daterat
- Nu kan vi börja titta i källorna för att se om vraket kan identifieras, säger marinarkeolog Jens Lindström från Sjöhistoriska museet. På hösten 1988 ..»

65-årig fotade hajen i Sharm el Sheikh

2010-12-19
65-årig fotade hajen i Sharm el Sheikh
Gary Young är 65 år och fotar en vitspetsad oceanhaj som simmar förbi på nära håll. När han visade bilderna för olika experter efteråt, så är alla eniga: ..»

Nyupptäckt vrak var 800 år gammalt!

2010-12-16
Nyupptäckt vrak var 800 år gammalt!
Vraket upptäcktes vid flygfotografering sommaren 2008 av Stenungsundsföretaget HydroGIS AB, som rapporterade in fyndet till Bohusläns museum. Vid ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »