Namn: Lösen:

Nytt sportdykarforum på Sjöhistoriska museet

Publicerad den 1 november 2011  (Läst 3 007 gånger.)

Sjöhistoriska museet

På programmet finns senaste nytt från två dykparker; Dykpark Vättern och Dalarö Marinpark. Dessutom kommer man att presentera Estland och vad deras vatten har att erbjuda i vrakupplevelser. Största delen av dagen kommer att handla om örlogsskeppet Mars. Däri ingår information från de senaste dykningarna som sker nu i november.

Forumet starta klockan 10.00 och slutar ca 15.30. Vi bjuder på lunch och eftermiddagskaffe!

Ett detaljerat program kommer inom snar framtid, men anmälan kan göras redan nu. Ange eventuella allergier eller önskemål om vegetarisk kost för lunchen.


Anmälan kan göras redan nu till Nina Eklöf,b> nina.eklof@maritima.se . Deltagarantalet är begränsat. Om ni har frågor avseende forumet så går det bra att skicka dessa till angivna mailadress.Relaterade artiklar
SMM inbjuder till sportdykarforum

Taggar:  Sjöhistoriska Museet
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykare fann skatt på Scillyöarna

2011-10-30
Dykare fann skatt på Scillyöarna
Dykarna på brittiska Scillyöarna var ute på en marinarkeologisk undersökning när de fann en skatt. Dock ingen skatt med arkeologiskt värde trots att den ..»
2011-10-30
Yrkesdykare dog när fartyg sjönk
Det iranska dykerifartyget Koosha 1 sjönk torsdagen den 20:e oktober 22 km utanför Irans kust på väg till södra delen av gasfältet Pars. Ombord fanns ..»

Sovjetisk ubåt funnen utanför Japan

2011-10-30
Sovjetisk ubåt funnen utanför Japan
I början av det Kalla Kriget skedde en hemlig konfrontation mellan den Sovjetiska och Amerikanska flottan utanför Japan. I bataljen använde amerikanarna ..»

Odyssey Marine Exploration fann silverskatt

2011-10-30
Odyssey Marine Exploration fann silverskatt
http://www.youtube.com/watch?v=Wz8cXmh6QNo I februari 1917 hade Mantola med hemmahamn Glasgow varit i drift i mindre än ett år efter sjösättningen, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »