Namn: Lösen:

Suunto lanserar ny kompakt dykdator

Publicerad den 30 oktober 2017  (Läst 4 216 gånger.)


Pressrelease

Suunto EON Core har moderna funktioner som mobil anslutning, trådlös överföring av flasktryck med Suunto Tank POD, programvara som kan uppdateras och laddningsbart batteri, vilket gör den till en tillförlitlig dykpartner

Utgångspunkten när vi designade Suunto EON Core att uppfylla dykarnas behov av en lätt och kompakt dykdator med färgskärm utan att funktionerna och tekniken som Suunto är känt för påverkades Juha Suoniemi, Dive Business Unit Director of Suunto.

Enastående läsbarhet vid alla förhållanden

Suunto EON Cores breda, tydliga färgskärm visar all viktig dykinformation i klara färger med hög kontrast. Det nya framträdande displayalternativet visar viktig dykinformation med stora, tydliga siffror som är lätta att läsa av och förstå med ett snabbt ögonkast.
LED-bakgrundsbelysningen, som alltid är aktiverad, säkerställer att du ser viktig information till och med när du utforskar vrak i grumliga vatten eller dyker på natten.

Om du är nybörjare kan du välja de enkla standardskärmarna när du dyker. Mer avancerade dykare kan använda Suunto CustomDisplay™, som gör det möjligt att anpassa funktionerna på upp till fem olika skärmar.

Låg vikt och laddningsbart batteri med användarvänliga menyer

Det förstärkta komposithöljet väger lite och sitter bekvämt på vilken handled som helst med ett elastomerarmband eller gummilina (säljs separat). Batteriet är laddningsbart och kan enkelt laddas via USB, så du behöver inte bekymra dig om att byta batteri. Du kan dyka 10–20 timmar på en laddning, beroende på dina inställningar.

Den intuitiva och logiska menyn med tre knappar, av samma typ som på Suunto EON Steel, gör Suunto EON Core enkel att använda under vattnet, till och med om du har tjocka handskar på dig. Suunto EON Core har stöd för 17 språk.

Trådlös överföring av dykloggar och programvara som kan uppdateras

När du har dykt klart kan du överföra dina dyk till Suunto Movescount App via en trådlös Bluetooth-anslutning med hjälp av en mobil enhet. Du kan också ändra inställningar, föra dykdagbok och dela dina undervattensäventyr och bilder på Suunto Movescount.

Suunto EON Core är kompatibel med Suunto Tank POD. Du kan trådlöst ansluta upp till 10 Suunto Tank POD-enheter för att visa flask- och gasinformation under dyket.
Tack vare den uppdateringsbara programvaran kommer Suunto EON Core vara din dykpartner under många år.

Suunto EON Core går att köpa från och med hösten 2017 till det rekommenderade priset 699 euro.
Suunto Tank POD kostar 299 euro.
Läs mer:
www.suunto.com/eoncore
www.suunto.com/eoncollectionTaggar:  Suunto Produktnyheter Dykdator
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Scuba Travel växer

2017-10-20
Scuba Travel växer
PRESSRELEASE Vi är glada att meddela att Scuba Travel Scandinavia nu är delägare i Finlands ledande dykresearrangör - Dive Travel Finland. Scuba Travels ..»

Riksäpplet - ny bok om det bortglömda regalskeppet

2017-10-17
Riksäpplet - ny bok om det bortglömda regalskeppet
Den 5 juni 1676, fem dagar efter att regalskeppen Kronan och Svärdet förlist under slaget vid Öland, kom även Riksäpplet på drift och sjönk vid Dalarö ..»

Polisen i Huddinge söker ägare till stulen dykutrustning

2017-10-15
Polisen i Huddinge söker ägare till stulen dykutrustning
Dykutrustningen innefattar bland annat en våtdräkt och en väst. Om du är ägare till utrustningen eller har annan information som kan hjälpa polisen att ..»

Fridykare vs. apparatdykare i SVTs Duellen

2017-09-28
Fridykare vs. apparatdykare i SVTs Duellen
I Duellen gäller det för lagen i studion och för tv-publiken att gissa rätt om vem som vinner i utmaningar såsom tio barn i dragkamp mot Sveriges starkaste ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »