Namn: Lösen:

Suunto EON Steel - Ny dykdator

Publicerad den 3 oktober 2014  (Läst 3 821 gånger.)

Suunto EON Steel

På senare år så har mer avancerade dykdatorer med skarpa färgdisplayer och anpassningsbar mjukvara blivit allt mer vanligt och tillverkare som bland andra Heinrich Weidkamp och Liquivision har sprungit ifrån i det övre segmentet av techdykare där faktorer som multipla gaser, rebretherstöd och individuella anpassningar är viktiga.

Nu ger sig Suunto in i detta segment med en dator som ska passa alla, från nybörjare till avancerad teknisk dykare, och presenterar en dykdator som vid första anblicken ser riktigt het ut. Modellen heter EON Steel och har det mesta som en dykare i dag kan önska sig förutom CCR stöd som företaget låter meddela att man kommer att erbjuda under nästa år.

Förutom att man mjukvarumässigt kan ställa in datorn som man själv önskar finns en rad hårdvarutillägg för att få önskad passform och funktionalitet.Denna artikel diskuteras i
forumet

Taggar:  Suunto Dykdator
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

GoPro HERO4 snart i butik

2014-09-29
GoPro HERO4 snart i butik
GoPro meddelar idag att den senaste generationen av kamera, Hero4, kommer att finnas till försäljning från och med den 5e Oktober. Hero4 kommer att släppas ..»

Invigning av snorkellederna i Göteborgs skärgård

2014-09-24
Invigning av snorkellederna i Göteborgs skärgård
– Allt finns här utanför i havet. På två minuter hinner du snorkla ner under vattenytan och tillbringa någon minut i tystnad och viktlöshet. På den ..»

Nytt världsrekord i djupdyk

2014-09-21
Nytt världsrekord i djupdyk
Ahmed är en före detta armedykare och planeringen av rekorddyket har tagit två år. I Torsdags påbörjades dyket och 12.20 på Fredagen, efter fjorton timmars ..»

Provdyk Aqwary Smart Console

2014-09-21
Provdyk Aqwary Smart Console
Det fick honom att börja fundera på en lösning. Dessa funderingar ledde så småningom till den produkt han kallar "Smart Console". Efter mycket funderande, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »