Namn: Lösen:

Svensk undervattensfilm prisbelönt

Publicerad den 10 september 2013  (Läst 2 939 gånger.)


Filmen är gjord till svenska artisten Christine Owmans låt med samma namn och blev utnämnd till Runner Up som Best Experimental Project.
Hela filmen spelades in under vattnet nattetid med bara en fast lampa. Christine Owman är själv modell och gör hela sin insats medan hon håller andan på fem meters djup, iklädd en specialsydd långklänning och med blyvikter innanför. Starkt gjort för någon som inte har någon tidigare erfarenhet av dykning.
För filmens idé och produktion står Marko Wramén och hans bolag Waterglobe Productions.Taggar:  Film
Marko Wramén
Marko Wramén

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Film om Bjurälven visas på Cosmonova

2013-09-10
Film om Bjurälven visas på Cosmonova
Filmen visas exklusivt på Cosmonova under Geologins Dag lördagen den 14 september, kl 13 och kl 15. Visningarna introduceras av Kurt Skoog, filmare ..»

Ny teknik i ny dykdator

2013-09-04
Ny teknik i ny dykdator
Med Liquivision Lynx kommer det en ny trådlösteknik för dykdatorer, den nya tekniken möjliggör att sända mer data och har mycket längre räckvidd. Med ..»

Suunto återkallar högtrycksslang

2013-08-29
Suunto återkallar högtrycksslang
PRESSRELEASE En begränsad tillverkningssats av de högtrycksslangar av gummi som används med Suunto dykdatorer för tryckmätning, dykdatorkombinationer ..»
2013-08-27
Dalarös skeppsvrak blir kulturreservat
PRESSMEDDELANDE 27 augusti 2013 - Att utveckla Dalarö är oerhört viktigt och strategiskt för besöksnäringen i såväl Haninge som hela Stockholms skärgård. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »