Namn: Lösen:

SVT söker statister

Publicerad den 18 april 2014  (Läst 3 135 gånger.)


Vi arbetar med ett program som heter Extrema Ögonblick för SVT, Barnkanalen. Vi gör rekonstruktioner på händelser som barn har varit med om. Vi ska göra en rekonstruktion av en helikopterkrasch där 2 piloter hamnar i vattnet som blir räddade av skolbarn.

Vi är nu på jakt efter 2 statister som kan spela helikopterpiloterna. Jag vänder mig till detta forum då vi behöver personer som kan ligga i vattnet ett tag och det är väl inte mer än 4-5 grader i vattnet nu.

Inspelningen är på torsdag den 24 april, stockholmsområdet.
Vi söker en man som spelar piloten som är ca 45-50 år vithårig samt en man som spelar medåkare ca 40 år kort mörkt hår, storväxt. Sprid gärna detta meddelande.

Om du är intresserad så kontakta fredrik.stattin@svt.seTaggar:  På TV
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Brand på dykskola i Bollebygd

2014-04-18
Brand på dykskola i Bollebygd
I slutet av mars invigdes den nya lokalen för Waterworld - dykskolan i Bollebygd, men under gårdagen byttes nyinvigning mot tragedi då en brand förstörde ..»

Expedition Röda Havet -ett halvt sekel senare

2014-04-10
Expedition Röda Havet -ett halvt sekel senare
Med en segelbåt fullproppad med film- och dykutrustning, och en planerad tidsram på drygt ett år, ger vi oss iväg på vår ..»

1,3 kilometer grotta karterad i Bjurälven

2014-04-06
1,3 kilometer grotta karterad i Bjurälven
PRESSRELEASE Vad finns bortom nästa krök? Under vecka 13, 2014 har Sveriges Speleologförbunds Expedition Bjurälven genomför dess årliga utforskning ..»
2014-03-27
Omkomna dykarna i Plura hämtade
Det är ett finskt dykteam som hämtat upp sina omkomna kamrater. De två förolyckade är nu placerade i grottan så att räddningspersonal kan nå dem. Dykarna ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »