Namn: Lösen:

SwedTech Diving laddar upp för framtiden

Publicerad den 1 februari 2015  (Läst 2 497 gånger.)

Ny hemsida för SwedTech lanserades i Januari
Ny hemsida för SwedTech lanserades i Januari

PRESSRELEASE
Arbetet med den nya hemsidan har nått den första fasen. Nu kan du som elev boka din kurs direkt på hemsidan. Både elev och instruktör har kontroll över hela förloppet från bokning till certifiering. Upplägget gör det administrativa arbetet runt en kurs mycket enkelt både för elev och instruktör.

Eleven och instruktören kan lätt kolla sina kurser och bokningar på den ”egna” sidan. Eleven har sina certifieringar på hemsidan vilket är perfekt om certifikatet råkar ligga kvar hemma under resan till dykparadiset.

Vår tanke är att hemsidan ska vara navet där elev och instruktör följs åt från bokning till certifiering under hela utbildningen.
Hemsidan innehåller även en ny webshop där allt kursmaterial och annat dykrelaterat kan köpas. Den bygger på en utvecklingsbar plattform och fler finesser kommer att byggas till under resans gång.

Boken ”Teknisk dykning på ren svenska” och den tillhörande arbetsboken har översatts till engelska. En översättning var nödvändig då den internationella marknaden har ökat avsevärt de sista åren.

SwedTech Diving har utökat antalet instruktörer och fler är på gång under 2015. På hemsidan finns alla instruktörer presenterade.

En mycket lyckad Kick off ägde rum 24 januari på Långholmens konferensanläggning. Där samlades instruktörer, samarbetspartners och positiva krafter för att att del av det nya och diskutera framtiden. Resultatet blev en mycket lyckad tillställning med mängder av inspirerande samtal.

14-15 mars är det dags för Dykmässan. Vi har självklart en monter där även i år. Det blir garanterat en lika skön tillställning som förra årets succé.


Vi på SwedTech Diving önskar er alla ett riktigt bra dykår 2015!http://www.swedtechdiving.seTaggar:  SwedTech Diving
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2015-01-30
dykolycka i Nynäshamn
Under Torsdagen har media rapporterat om en dykolycka i Nynäshamn utanför Stockholm. Enligt uppgift med dödlig utgång. Denna artikel uppdateras när ..»

Webb-TV: Vi tittar på nya dyklampor

2015-01-14
Webb-TV: Vi tittar på nya dyklampor
En dyklampa är oftast en ganska stor investering och det finns en uppsjö av olika märken och modeller. I detta avsnitt tar vi oss en titt på 4 nya lampor ..»

Dyk-Leif får Turistpriset 2014

2014-12-21
Dyk-Leif får Turistpriset 2014
motivering: Företaget Dyk-Leif i Hamburgsund, med sina delägare Anders och Victoria Säldemark, har genom långvarig verksamhet byggt upp ett varumärke ..»

Dyk under ytan – undervattensfoto på Göteborgs Naturhistoriska Museum

2014-12-19
Dyk under ytan – undervattensfoto på Göteborgs Naturhistoriska Museum
PRESSRELEASE Redan nu finns foton från våra nordiska vatten att beskåda i Malmska Valen Kök & Kafé. Den 8 januari invigs utställningen officiellt, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »