Namn: Lösen:

SwedTech Diving + Scuba Travel = sant

Publicerad den 2 september 2010  (Läst 3 318 gånger.)


Tillsammans ska de utveckla ett reseprogram för kunder från de nordiska länderna som vill dyka tekniskt på sin resa, samt för dem som vill gå en teknisk utbildning i utlandet.

Fokus blir på destinationer, dykcenter och liveaboards som med hög kvalitet kan hantera allt ifrån gaslogistik till utrustningshyra och säkerhetsarrangemang.

Micke Bergström från SwedTech Diving är mycket nöjd och konstaterar:
“Vi har sett att det finns ett behov av resor som är skräddarsydda för tekniska dykare och vi känner att vårt nya samarbete ligger helt rätt i tiden. Dessutom kan vi nu erbjuda nya och gamla kunder att gå SwedTech utbildningar på många spännande destinationer”.

SwedTech Divings gruppreseprogram kommer bland annat att innehålla vrakdykning på Malta i mars 2011 samt en tech-liveaboard i Röda havet 24 nov – 1 dec 2011. Det planeras också en drömresa till vrakparadiset Truk Lagoon 2012!

Läs mer på http://www.scubatravel.se samt http://www.swedtechdiving.seTaggar:  SwedTech Diving Scuba Travel Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Nytt Online Magasin om Röda Havet - Dykning

2010-09-02
Nytt Online Magasin om Röda Havet - Dykning
Hemsidan aziab.com har sedan ett par år hjälpt resande dykare på väg till Röda Havet. Nu kommer som en litren blindtarm till det projektet ett online ..»

Ubåt blir vrak i San Diego

2010-09-02
Ubåt blir vrak i San Diego
Sedan 2005 ligger den gamla ryska ubåten B-39 av Foxrot-klass som museiföremål vid Maritime Museum of San Diego, Kalifornien (USA), men museiföremålet ..»

Tsarguldet kanske funnet i Bajkalsjön

2010-09-01
Tsarguldet kanske funnet i Bajkalsjön
Bajkalsjön i Sibirien (Ryssland) är världens djupaste insjö, och under ryska revolutionen, så flydde vita trupper under amiral Alexander Kolchak längs ..»

Champagnen på Åland bärgad

2010-09-01
Champagnen på Åland bärgad
I hemlighet har man nu bärgat champagnen från vraket i södra Ålands skärgård. Landsskapsstyrelsen på Åland valde att hålla arbetet hemligt så att dykarna ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »