Namn: Lösen:

Segla och dyk i Sydostasien med Scuba Travel

Publicerad den 11 juli 2010  (Läst 2 512 gånger.)

Philippine Siren
Philippine Siren

PRESSMEDDELANDE
Några exempel på rutter som erbjuds är Best of Thailand, Andaman Islands, Burma banks, North Sulawesi, Komodo, Raja Ampat och Tubbataha reef.

Scuba Travels VD Heather Almers säger:
”Som skandinavisk agent för Worldwide Dive and Sail kan vi nu erbjuda våra kunder ett ännu större utbud av liveaboards världen över och i synnerhet ett komplett program för Sydostasien. Vi är väldigt glada över att Siren fleet´s ägare, med sina högklassiga fartyg har valt oss som sin partner på den nordiska marknaden”

I flottan av liveaboards ingår skönheter som Siren, Philippine Siren, Indo Siren och Mandarin Siren. De tre förstnämnda båtarna tar upp till 16 dykare i dubbelhytter medan Mandarin Siren är byggd för små grupper med upp till 8 dykare.

För mer information kontakta Scuba Travel på info@scubatravel.se, 0301-221 00 eller läs mer på http://www.scubatravel.seTaggar:  Scuba Travel Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Hajutsläpp i Lysekil

2010-07-10
Hajutsläpp i Lysekil
För sjunde året i rad så har Havets Hus i Lysekil släppt ut småfläckig rödhaj i havet för att stötta det lokala beståndet av den numera i svenska vatten ..»

Fiskebåt sjönk efter kollision

2010-07-08
Fiskebåt sjönk efter kollision
Det var i tisdagas (6/7) kl 18:45 som den danska fiskebåten Ninanitu AS100 kolliderade 21 sjömil öster Grenåå i Danmark med det 190 m långa bahamasregistrerade ..»

35w HID från Agir

2010-07-08
35w HID från Agir
I dagarna släpper den svenska tillverkaren Agir ett nytt lamphuvud. Lampan som är av HID-modell är på 35w. Ytterligare specifikationer kommer inom kort ..»

Enklare att rapportera till Fornsök

2010-07-07
Enklare att rapportera till Fornsök
Databasen Fornsök administreras av Riksantikvarieämbetet och är en förteckning över fornlämningar och vissa andra lämningar (exempelvis vrak yngre än ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »