Namn: Lösen:

Nya undervattenshus för GoPro och DJI Osmo Action

Publicerad den 3 januari 2020  (Läst 2 822 gånger.)


Det dyker upp fler och fler undervattenshus till populära och relativt billiga actionkameror och ett av de senare är från tyska "T-Housing". Här satsar man på ett undervattenshus med superkvalité, ändå är prislappen beskedlig. Varje hus är CNC-frästa från ett stycke aluminium och godkända till 150 meters djup.

Husen finns i olika varianter, dels ett för GoPro Hero 5,6,7 black och ett för Hero 8 black. Utöver GoPro finns hus för DJI Osmo Action.

För den som har en GoPro och oroar sig över kamerans batteritid så har man dessutom samtliga GoPro- hus en förlängd version där man kan ansluta en powerbank på 2.100 mAh.

Priset för husen är mellan €229-€299 beroende på version och den extra powerbanken kostar €39.95

https://www.t-housing.de/en/Taggar:  UV-kameror Produktnyheter GoPro
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Breaking surface - Kommande svensk film med dyktema

2019-12-19
Breaking surface - Kommande svensk film med dyktema
Systrarna blir helt avskurna från omvärlden när deras utrustning begravs och det blir en dramatisk kamp för att rädda den som råkat illa ut. Filmen ..»

Cypern satsar på dykturism, sänker fartyg

2019-12-07
Cypern satsar på dykturism, sänker fartyg
Sänkningen är en del av den Cypriotiska satsningen på att locka dykare till ön. Det nysänkta dykmålet ligger knappt en timmes båtfärd från det, i dykkretsar, ..»

Dykloppis i Göteborg 12e December

2019-11-13
Dykloppis i Göteborg 12e December
Kom in i värmen och fynda god och prisvärd dykutrustning eller mingla med alla trevliga dykare. Närvaro och försäljning på eventet är gratis och alla ..»

Film om förlisningar runt Märkets fyr

2019-10-11
Film om förlisningar runt Märkets fyr
Man känner till tiotals skeppsbrott I vattnen kring Märket, liksom också mindre haverier. Området kring Märket är fullt av undervattensgrund och ligger ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »