Namn: Lösen:

TUR-mässan i Göteborg – ett säkert vårtecken!

Publicerad den 14 mars 2013  (Läst 1 446 gånger.)

TUR Mässan

PRESSRELEASE
Årets mässa bjuder på över 500 utställare, 90 representerade länder, mängder av nyheter, härlig internationell stämning och inte minst en fantastisk chans att fynda resor och boende runt om i världen genom alla Deals.
Nytt för i år är att besökare kan testa på att dyka med en instruktör i en stor bassäng mitt inne på mässan. Det är gratis och du får låna all utrustning inklusive en våtdräkt. Vi rekommenderar att du tar med egen baddräkt om du vill testa på att simma omkring i viktlöshet!

Provdyk
Provdyksbassängen är en del av en nysatsning i en ny avdelning, Scuba Village, för snorklings- och dykintresserade. Förutom att provdyk erbjuds så kan besökare köpa snorklingsutrustning, prata med representanter för världens största dykutbildnings-organisation, PADI, möta dykcenterpersonal från Lysekil och planera nästa drömresa tillsammans med Sveriges största dykresearrangör.

Dykutbildningsorganisation, PADI, kommer också att arrangera ett medlemsforum för aktiva divemasters och instruktörer under lördagen inne på mässan. Om du visar upp ditt instruktörs/divemaster-certifikat vid mässentrén så får du fritt inträde för att besöka TUR och dykavdelningen. Erbjudandet gäller endast 1 person på instruktörs/divemaster-certifikat och är personligt

För mer info om TUR-mässan besök http://www.tur.seTaggar:  Mässor
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Aftonbladets panikrubriker skapar omotiverad hajskäck

2013-03-09
Aftonbladets panikrubriker skapar omotiverad hajskäck
Ja det är i alla fall den bild som Aftonbladet nu målar upp när man under gårdagen gick ut med en artikel kring den årliga hajvandringen mot nordligare ..»

Snorkla med havets giganter utanför Cornwall

2013-03-07
Snorkla med havets giganter utanför Cornwall
PRESSRELEASE Det finns få platser i världen som är bättre än Cornwall för att se ”Basking Sharks” eller Brugdar som de heter på svenska. Brugden (Cetorhinus ..»

Olaga intrång vid Äventyrsgruvan

2013-03-06
Olaga intrång vid Äventyrsgruvan
Trots stängsel och varningsskyltar fick Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg, strax utanför Borlänge, i natt olovligt besök. Två personer i tjugo års åldern ..»

SAMBAH-projektet halvvägs

2013-03-02
SAMBAH-projektet halvvägs
Projektet SAMBAH som räknar tumlare i Östersjön närmar sig sitt slut. I maj-juni i år skall de bojar som tidigare lagts ut tas upp och informationen skall ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »