Namn: Lösen:

Tusen besökare på dykmässans första dag

Publicerad den 15 mars 2014  (Läst 3 067 gånger.)

Invigningen av dykmässan
Invigningen av dykmässan

Det var en nervös väntan innan dörrarna öppnades för besökarna till den första renodlade dykmässan i Stockholm på 16 år och frågan var om budskapet gått fram och intresset för en dykmässa fanns. Det kunde dock snabbt konstateras efter att Bert Ytterhag, iförd full dykmundering, kapat invigningslinan (parlinan) med sin dykkniv att budskapet helt klart gått fram.

Snart fylldes lokalen av dykintresserade och under dagen hade mässan 1 000 besökare. dykarna.nu hade laddat upp med en stor del av teamet som fick bjuda på kaffe, nyckelband och klistermärken till alla som besökte montern. Tack alla som besökte oss, alltid lika trevligt att prata "live".

Missade du dagens mässa så har du chansen även i morgon.Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Spanska äventyrare på skid och dykäventyr

2014-02-26
Spanska äventyrare på skid och dykäventyr
Herrarna heter Paco Acedo (37) och Jesus Noriega (42). Paco är dykinstruktör, musiklärare och driver en dykcenter i sin hemmastad Cordoba, och är projektledare ..»

En resa bland korallreven

2014-02-21
En resa bland korallreven
PRESSRELEASE Långt borta, där Stilla havet möter Indiska Oceanen, finns en speciell plats. En magisk plats både över och under ytan, där över 2000 ..»

Fotoutställning med undervattenstema

2014-02-16
Fotoutställning med undervattenstema
Den 28 februari öppnar Marko Wramén och Anna Thorbjörnsson sin första gemensamma utställning på Whitestar Studios (Frejgatan 51 i Stockholm). shapes and ..»
2014-02-09
Två dykare omkom i Plura
Det var under natten till Fredag som räddningstjänsten fick larm om en olycka i Plura. De fem dykarna hade gått ner i vattnet under kvällen men endast ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »