Namn: Lösen:

Två till sjukhus efter dykolycka

Publicerad den 18 mars 2002 

KUNGSHAMN: En kvinna och en man fick föras till sjukhus efter en incident vid Likskär strax söder om Kungshamn sent igår eftermiddag. De båda dykarna var nere på 25 meters djup när regulatorn plötsligt frös. De tvingades därmed göra en fri uppstigning med risk för tryckfallssjuka. Kvinnan klagade på stickningar i ena armen medan mannen inte kände några symtom. Ett av Kustbevakningens fartyg samt ambulans kallades till platsen. Paret fördes därefter till sjukhus för närmare undersökning. Men eftersom de bara hade varit nere i vattnet i elva minuter när regulatorn började krångla, fanns det igår inga större farhågor för att de har drabbats av tryckfallssjuka.

KÄLLA: GP

Diskutera:
https://www.dykarna.nu/forum/olycka-i-kungshamn-14150/Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2002-03-18
Rån på Divex i Stockholm
Fem män beväpnade med knivar kom över kassan och en del utrustning. Personalen misshandlades under överfallet och butiken kommer i fortsättningen att ..»
2002-03-11
Bilder från dykpuben på Kvarnen
Några bilder från dykpubben. Text inom kort. Vi tackar Thomas och Kvarnen för en skön kväll...»
2002-03-11
Dykarna.nu besökte dykexpo 2002
Båtmässan var välbesökt denna Lördagseftermiddag. Vi blev hänvisade till Älsjö station för att överhuvudtaget ha en chans att hitta parkering, ett besked ..»
2002-03-10
Två personer i dykolycka utanför Stockholm
En dykolycka skedde i dag på Vindö utanför Stockholm. Två personer har transporterats i helikopter till sjukhus. En dykskola höll under söndagsförmiddagen ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »