Namn: Lösen:

Världsrekordförsök i dykning

Publicerad den 14 februari 2002 


Nu är äntligen i startgroparna för en av årets största dykhändelse. DYKARNA.NU i samarbete med STOCKHOLMS SPORTDYKARFÖRBUND kommer under sommaren att genomföra ett försök att sätta nytt världsrekord i "Flest dykare under vattnet samtidigt".

De senaste månaderna har projektgruppen bestående av 6 medlemmar från dykarna.nu och 2 representanter från Stockholms sportdykarförbund planerat inför sommarens händelser och dessa uppgifter är vad som gäller tills vidare:

TID: 8 JUNI (Samma dag som stockholm marathon)
PLATS: Djurgårdsbrunnskanalen
ANTAL DYKARE: ca 300

OBS! Dessa uppgifter kan komma att ändras.

Inom kort kommer en informationssida att sättas upp här på dykarna.nu med mer information om hur du anmäler dig. Vi kommer även att behöva en omfattande ytorganisation så även du som inte vill ner i vattnet behövs!


Diskutera:
https://www.dykarna.nu/forum/varldsrekordforsok-i-dykning-11499/Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2002-02-11
Första nitroxkursen avslutad
Vårt första försök att använda vår nu rätt stora anslutning av dykare till att förhandla oss till bra priser på grupputbildningar slutade med 10 certifierade ..»
2002-02-05
Vrakfynd i öresund kan vara dansk krigsbåt
MALMÖ (TT) Ett gammalt vrak som hittats i södra Öresund har väckt förhoppningar om en smärre arkeologisk sensation. Havsbotten strax söder om Öresundsbron ..»
2002-02-04
Göteborgs festival för Undervattensfilm
Nordens första filmfestival med undervattenstema drar igång den 8e och håller på tom. den 17e. Filmvisning kommer att äga rum på Hagabion, Linnégatan ..»
2002-01-28
Lungröntgen ej längre krav vid sportdykning
Informationen kommer även att gå ut via brev till berörda. Nedan finns ett utdrag från utredningen som har lett fram till detta beslut. Med vänlig ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »