Namn: Lösen:

Västkustträffen 2011, 13-17 juli

Publicerad den 7 juli 2011  (Läst 2 638 gånger.)


Detta ser ut att bli en av de största träffarna, kanske till och med den största, sedan Västkustträffen drog igång för 5 år sedan. Detta är alltså den sjätte träffen på raken, berättar Anders Svensson (Medlem nr #10161) som är en av personerna bakom Västkustträffen.

Anders kommer att blogga direkt från träffen 13-17 juli här på dykarnas forum. Tråden kommer heta "Blogg från Västkustträffen 2011". Där kan alla som är intresserade få information om vad som händer under långhelgen.

Dykarna.nu tipsar:
Det finns en funktionen för forumet som gör att den tråd som senast uppdaterats hamnar överst bland inläggen för att sedan sakta dala neråt vartefter andra inlägg kommer in/uppdateras. När man sedan skriver nåt nytt i tråden hoppar den upp på översta platsen igen. På så vis kan man enkelt följa ett inlägg som uppdateras frekvent.

Denna inställning hittar du under ”Inställningar” i din personliga meny. Inställningen heter "Sortera foruminlägg efter nya svar".Relaterade artiklar
Västkustträffen för sjätte året i rad

Taggar:  Gullmarsfjorden
Linda Haglund
Linda Haglund

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2011-07-07
Tysk Nazi-Örn bärgad efter 71 år på botten
Det var Fremover.no som først meldte om det spesielle funnet onsdag. Torgersen var til stede da ørnen ble hentet opp fra 65 meters dyp i natt. Det ..»

Resultat av SI Tech Expedition Bjurälven 2011

2011-07-04
Resultat av SI Tech Expedition Bjurälven 2011
Med väder och vind som motståndare genomfördes i år 71 dyk med en total dyktid på 50 timmar och 15 minuter. Under dessa dyk introducerades nya projektmedlemmar. ..»

Knölig havsjätte överlevde rovjakt

2011-07-02
Knölig havsjätte överlevde rovjakt
Återhämtningen efter fridlysningen gick långsamt, mycket beroende på en utbredd illegal jakt. Sovjetiska biologer har dokumenterat att landets fiskeflotta ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »