Namn: Lösen:

Vithajar och andra äventyr i kapstaden

Publicerad den 24 oktober 2002 


Syftet med resan är att samla material till Håkans kommande bok om dykresor samt att göra några frilans artiklar om träning och äventyrssporter för bland annat Expressen och Sportdykaren.

Håkan åker tillsammans med Michaela Fröstad, en friåkande skidtjej av hög internationell klass. Att hon dessutom kör motocross, klättrar en del och dyker kanske inte så många känner till.
Michaela har tillsammans med Håkan gjort en del artiklar om äventyr och träning för olika tidningar, hon medverkade även i Säker dykning.
Deras resa kommer att filmas av Bo Strandh som bland annat filmade den Svenska Trango Tower expeditionen 1997. Bo är själv en äventyrare med rötter i fallskärmens och klättringens värld.
Håkan och Bo har tidigare anlitats som undervattensfilmare för olika filmprojekt, bl.a. Trägudars land.

Dykarna.nu kommer att få fortlöpande information från Håkan och Michaela under tiden de är i Sydafrika. Följ deras resa härTaggar:  Hajar
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Tidigare nyheter
2002-09-30
Scubapro scandinavia nedlagt
Enligt uppgift har Scubapro Scandinavia lagts ner. Återförsäljade hänvisas till Scubapro tyskland...»
2002-09-10
dykarna.nu besökte P2 möte
Förra året besökte dykarna.nu Björn Varenius på Sjöhistoriska Museét efter den uppmärksammade plundringen av Älvsnabben (reportaget ..»
2002-09-09
Tolv tyska dykare räddade
Tolv tyska dykare räddades ur havet sedan deras egen båt förlist två mil utanför kusten. Räddningsfartyg från Bremen och danska från Gedser sändes ut ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »