Namn: Lösen:

Vrakdykarens rostiga bekännelser - Ny bok från Michael Wolhardt

Publicerad den 24 januari 2022  (Läst 2 182 gånger.)

Vrakdykarens rostiga bekännelser
Vrakdykarens rostiga bekännelser

Du borde jobba med dykning, du dyker ju ändå hela tiden, uttryckte en snickarkollega. 1995 följde jag rådet och dykningen blev mitt jobb. Jag har drivit dykskola, utbildat på nivåer från nybörjare till tekniska
dykinstruktörer och utfört olika typer av dykarbeten.

Den största utmaningen var ändå att starta en dykutbildningsorganisation. Med SwedTech Diving kunde jag forma utbildningen så som jag ansåg vara bäst för mina elever.
Det är nog ingen hemlighet att vrakkurserna är min favorit inom dykutbildningen. En vrakkurs kräver att man plockar fram det bästa både ur elev och instruktör.

Jag har haft förmånen att dyka på många sköna platser. De riktigt grymma dyken är fler än jag kan minnas. När allt går fint är det lätt att bara dras med i flytet och glömma bort att dykning är en aktivitet som med oflyt kan skada oss, eller ännu värre.

För mig har det vid ett flertal tillfällen blivit mer ”spännande” än jag önskat. Det är dessa dyk som lärt mig absolut mest. Jag är glad att mitt minne haft kapacitet att lagra många av de mindre önskvärda händelserna som misstag och feltänk orsakat.

Det är lätt att skratta och tramsa bort en allvarlig incident. Det krävs ett visst mod för att erkänna sina egna tillkortakommanden. Det känns i allra högsta grad dags att bekänna, berätta och dela med mig av mina mindre lyckade dykspektakel.

Med boken ”Vrakdykarens rostiga bekännelser” vill jag underhålla men kanske mest av allt medverka till att skapa en öppnare diskussion gällande incidenter.

Boken ”Vrakdykarens rostiga bekännelser”, ISBN 978-91-527-1755-4 går att beställa via Swish 123 505 40 51.
Som meddelande skriver ni Rostboken och adress boken skall skickas till. OBS! Namn behövs ej i meddelande, det kommer upp automatiskt vid Swish.

Priset är 395:- + 69:- i frakt inom Sverige.
Totalt 464:-

Vill ni betala mot faktura mailar ni beställningen till michael.wolhardt@gmail.com
Ange namn, adress och mobilnummer.Taggar:  Böcker
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Det Artonde Lejonet ute den 1 februari!

2022-01-23
Det Artonde Lejonet ute den 1 februari!
Alexej Smirnov är journalist och författare, uppvuxen i St Petersburg och utbildad vid Litteraturinstitutet i Moskva. Han bor sedan en tid tillbaka i ..»

Tom Mount död

2022-01-21
Tom Mount död
En av de största personligheterna inom den moderna dykningen, Tom Mount, har vid 83 års ålder lämnat jordelivet. Tom grundade 1991 tillsammans med Dick ..»

Vinnarna av 2021 Ocean Art Photo Contest är korade

2022-01-19
Vinnarna av 2021 Ocean Art Photo Contest är korade
Den 17 januari meddelades vinnarna från 2021, och trots att året varit kantat med reserestriktioner så har bidragen varit fantastiska och med mycket mer ..»

Boot 2022 inställd

2021-12-30
Boot 2022 inställd
Mässan skulle tagit plats 22-30 januari och de första båtarna har redan lyfts ur floden. "Det är med tungt hjärta som vi ställer in mässan", säger ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »