Namn: Lösen:

Vrakdykarpensionatet - Boende och dykutfärder i Stockholm

Publicerad den 22 juni 2021  (Läst 1 642 gånger.)


De två dykande eldsjälarna Emmy Ahlén och Björn Lindoff gjorde slag i saken och storsatsade på sin stora passion, dykning. Sedan i våras har paret införskaffat en villa i Dalarö strax söder om Stockholm och där har man nu anpassat husrum och faciliteter för dykare. Bland annat har man införskaffat en komplett gasfyllningsanläggning för alla typer av dykare och man tillhandahåller övernattningar, mat och utfärder till kringliggande dykplatser från ribbåt.

Tanken med hela projektet är att göra dykningen i Östersjön mer tillgänglig för dykare från hela landet. Nu finns det alltså dykning, boende, mat och gasfyllning på ett och samma ställe och vi har öppet året runt.

För instruktörer finns det möjlighet att boka in sig tillsammans med sina elever. En pool finns för test av utrustning och enklare övningar.

Vi bor här året om, så välkommen hem till oss! Vi har öppet jämt, när vi inte är ute och dyker. Det betyder att vi uppmuntrar till att höra av sig via mess, kom och fyll gas på kvällar, mitt på dan i veckan eller tidiga mornar och kom gärna med önskemål om dykning alla dagar i veckan.

Du kan nå oss på mail, telefon, messenger eller via våra sociala medier. info@vrakdykarpensionatet.se, 0765675312 (Emmy), Facebook eller Instagram.

Kalender och bokning:
https://www.vrakdykarpensionatet.seTaggar:  Dykcenter Dalarö
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykare genomförde skrotkupp utanför stadshuset på Lidingö

2021-06-15
Dykare genomförde skrotkupp utanför stadshuset på Lidingö
Lidingö kommun brast i sitt intresse när de inte ville ta hand om det miljöfarliga avfallet som dykarna hittade, det anser Jim Persson som är en av initiativtagarna ..»

Scuba Escape - kan du ta dig ut?

2021-06-08
Scuba Escape - kan du ta dig ut?
I norra Wales, i ett brott vid namn Vivian Quarry, finns världens första Scuba Escape! Brottet i sig självt är vackert och Guy Ritche filmade scener ..»

DS Malmberget återfunnet efter 100 år

2021-05-30
DS Malmberget återfunnet efter 100 år
Det var under 1913 den 27 november som ångfartyget DS Malmberget satte kurs mot Rotterdam från Narvik lastat med 10 000 ton järnmalm och 43 man i sin ..»

Fantasea i konkurs

2021-05-28
Fantasea i konkurs
Fantasea, som ligger i Stockholm vid St Eriksplan, har under 16 år varit ett dykcenter som utbildat många elever, tillhandahållit dykutrustning, resor ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »