Namn: Lösen:

Ny dykbutik i Dalarna

Publicerad den 2 april 2009  (Läst 4 028 gånger.)

W-Dykskola är ett PADI dykcenter och startades 1998 av Patrik Forsell som är PADI instruktör MSDT. Företaget som har sin butik i Vansbro säljer dykutrustning, bedriver kursverksamhet och annordnar resor och utfärder. En verksamhet som Patrik hade hållt på med sedan -93. Då i samarbete med andra dykcenter med instruktörer som åkte till Vansbro för att hålla kurserna.

Nu utvidgar man verksammheten genom en ny butik i Gunde Svans företagspark, Lokstallet, i centrala Vansbro.

En special nisch i verksamheten är försäljning av våtdräkter till simmare och andra vattensporter där man gärna vill kall sig för specialister, då man har erfarenhet från att ha levererat och hyrt ut våtdräkter till Vansbrosimmare under mer än 12 år.

Företaget har sedan tidigare en filial i Leksand.

För mer information se företagets hemsida:
http://www.w-dyk.se/Taggar:  Dykcenter
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Östersjövrak hotas av skeppsmask

2009-03-31
Östersjövrak hotas av skeppsmask
Saxat från sr.se "Klimatförändringar med höjd vattennivå gör att det bräckta vattnet i Östersjön blir allt saltare, vilket gör det möjligt för skeppsmasken ..»

Ikelite får ytterligare en distributör i Skandinavien

2009-03-31
Ikelite får ytterligare en distributör i Skandinavien
PRESSRELEASE Scuba Supply Sweden AB distribuerar varumärken som Sea&Sea, Inon, Gates och Zeagle på den Skandinaviska marknaden. Företaget har gjort sig ..»

Nu levereras Poseidon Discovery!

2009-03-30
Nu levereras Poseidon Discovery!
PRESSRELEASE Poseidon has developed the world’s first rebreather for recreational divers, Poseidon Discovery, which is now shipping to 60 countries. With ..»
2009-03-30
Oljeutsläpp upptäckt i Östersjön!
Oljebältet sträcker sig från finska kusten ända till Mariehamns inlopp på Åland. Läckaget upptäcktes på söndagen och kunde spåras till ett fartyg som ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »