Namn: Lösen:

WiseDive lanseras under vildmarksmässan

Publicerad den 9 mars 2011  (Läst 3 969 gånger.)

WiseDive dyklampa

PRESSMEDDELANDE

Under utvecklingsarbetet har målsättningen varit att hitta en marknadsledande kombination av låg vikt, starkt ljus och lång brinntid. Andra viktiga faktorer har varit flexibilitet, enkelt handhavande och lågt eller inget underhåll.

Resultatet av flera år av utveckling har lett fram till en mycket spännande produkt med unika egenskaper och möjligheter. Alla lamporna drivs med Li-Ion batterier, har specialutvecklade linser och lamphusen är tillverkade av teflonbeklädd aluminium. Dessutom har lamphuvudet en patenterad kylning i form av vårt revolutionerande RamFlow Cooling system, vilket möjliggör kontinuerlig drift på land.

Tekniska specifikationer:
• Vikt: 700-1300 g
• Max ljusstyrka i lumen: 2300-5000 beroende på modell (uppmätt)
• Brinntid: 2,5-3 timmar på 100% effekt. Upp till 45 timmar på 20% effekt

Alla lampor, som är trycktestade till 150 meter, är helt förseglade från fabriken, så användaren behöver aldrig oroa sig för läckage. Laddning av lamporna sker via en vattentät koppling, som dessutom är en infraröd kommunikationsport. Detta möjliggör att lamporna kan programmeras.

WiseDive-lampan finns som en traditionell handhållen lampa och lampa med separat batterikanister. De levereras med en standardladdare samt en billaddare. Tillbehörslinjen innefattar allt från olika handtag till video och fotolinser.
Mer information finner du på http://www.wisedive.comTaggar:  Dyklampor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Poseidon har fått nya ägare

2011-03-07
Poseidon har fått nya ägare
PRESSRELEASE Det svenska dykutrustningsföretaget Poseidon med säte i Göteborg har fått nya ägare. Det är ett konsortium av svenska investerare som ..»
2011-03-07
Pompes försök till längsta sim under is
Annelie är redan världsmästare i fridykning (126 meter) och i går försökte hon simma 111 meter under isen utanför Bokenäs i Uddevalla. - Det gick bra ..»
2011-03-04
Vac from the Sea - Ny utställning på Sjöhistoriska
Världshaven – från Stockholms skärgård till Stilla havets väldiga vatten – är fulla av plastskräp. Samtidigt råder brist på återvunnen plast på land. Sjöhistoriska ..»
2011-03-03
Försvaret vill inte undersöka ubåts-vrak
Det trots att bland andra förre överbefälhavaren Bengt Gustafsson tror att ubåten skulle kunna bringa mer klarhet i vad den svenska militären faktiskt ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »