Namn: Lösen:

XDeep NX series

Publicerad den 25 maj 2017  (Läst 2 834 gånger.)

XDeep NX series

PRESSRELEASE
Den traditionella plattans uppkomst kan ses som en kombination av vad som råkade fungera och vad som var enkelt att sätta ihop i garaget när den tekniska dykningen kom igång. Genom att ta ett steg tillbaka och faktiskt fundera över hur en sådan enkel sak kan göras bättre så XDEEP nu kommit med en platta med förbättrad ergonomi och som sitter stadigare mot ryggen.


Genom att frångå från den mall som alla tillverkare använt för sina plattor så har XDEEP också möjliggjort vidareutveckling av vingen så att de två komponenterna arbetar tillsammans. Detta har gjort att flytkraften kan ökas utan större drag och att lyftkraften hamnar på rätt ställen. Dessutom hålls toppen av axlarna fria så att ingenting är i vägen för kranar och slangdragning.


NX serien har i dagsläget tre familjemedlemmar, Ghost som är en renodlad resevariant och perfekt för dykaren som vill ha en pålitlig platta och vinge utan att behöva betala övervikt på flyget. Zen är en storebror till Ghost med en större platta och med en kraftigare vinge för singelflaska. Project använder samma platta som Zen men kommer med en vinge anpassad för dubbelkonfiguration.

Alla plattorna finns i både lång och kort variant för att passa dykare av olika längd och Zen samt Project finns i både stål och aluminium.


För att läsa mer om de smarta lösningar som gjort detta system till en sådan succé ta en titt på www.xdeep.eu eller besök din XDEEP återförsäljare idag.Taggar:  Produktnyheter
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Gruvdykning i DNs VR app

2017-05-17
Gruvdykning i DNs VR app
Dagens nyheter har nyligen introducerat en ny webbplats samt en app där man genom 360-gradersteknik kan få upplevelsen av en helt omslutande vy. Har du ..»

Dalarövraket identifierat

2017-05-08
Dalarövraket identifierat
Fartygets identitet har varit okänt, fram till nu när efterforskningarna gett resultat. Det har visat sig vara svenska flottans fartyg Bodekull, som sjönk ..»

DYKCHARTER.SE Utökar verksamheten med ny båt

2017-05-03
DYKCHARTER.SE Utökar verksamheten med ny båt
PRESSMEDDELANDE Sedan Dalarö Dykpark öppnade har dykningen i området ökat och för att svara på efterfrågan har nyligen ytterligare en båt förvärvats, ..»

BALDER Quick On slang från SI-TECH

2017-05-01
BALDER Quick On slang från SI-TECH
Den nya BALDER Quick On slangen innehåller få o-ringar och komponenter (vilket förenklar underhåll och användning). BALDER Quick On slang är en lågtrycksslang ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »