Namn: Lösen:

Bok om räddningsdykning

(Läst 2 285 gånger.)

Stäng »

Du måste vara inloggad för att skicka mail!
Anmäl detta inlägg till våra moderatorer
Hittade av en slump en pdf-bok om Räddningsdykning på www.srv.se som ser intressant ut. Den finns även i bokform, men pdf varianten verkar vara gratis.

Räddningsdykning är en avancerad form av dykning och kompetenskraven på professionella räddningsdykare är höga. Räddningsdykarverksamheten utvecklas ständigt med ny utrustning, teknik och utbildning.

Räddningsdykning tar upp viktiga frågor om certifiering, lämplighet, säkerhet, dykutrustning , stress, dykmedicin , dykfysik , dekompression , dyk- och sökmetoder , dykning vid särskillda förhållanden, dyksignaler , taktik, tekniska söksystem m. m.
Från och med år 2000 är Räddningsverket huvudman för utbildningen av räddningsdykare och dykarledare i kommunal verksamhet. Räddningsdykning är framtagen främst för denna utbildning, men riktar sig också till andra intresserade dykare. Bokens redaktör, Dan Hedberg, är brandmästare och brandinspektör vid Räddningstjänsten i Storgöteborg. Han är certifierad som dykare A och B och erfaren röj- och bärjningsdykare . Dan har också arbetat som instruktör i räddningsdykarutbildningar i Sverige och utomlands.


http://www.srv.se/Shopping/pdf/19618.pdf

http://www.srv.se/shopping/srv_ShowItem____7269.aspx

Anders Ruberg
Anders Ruberg
2005-10-17 12:43:55
71 postningar

mail 
Stäng »

Du måste vara inloggad för att skicka mail!

 Visa alla svar

Huvudinlägg Bok om räddningsdykning Anders Ruberg 2005-10-17 12:43
svara Sv: Bok om räddningsdykningMartin Quensel2005-10-17 13:54

«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: