Sv: Sv: Sv: Sv: Champagnevraket, Jönköping
(Läst 507 gånger.)Du måste vara inloggad för att skicka mail!
12.5 h ??? Skämtar du??
Då har man ju redan hunnit "skummat av" och provsmakat dryckjomen. Efter cirka 20 finns vara bottensatsen kvar och den ska man hantera varsamt. Passar utmärkt som pålägg på fruckostmackan och bör avnjutas i lugn och ro.
Göran / bottensedimentdykare
|
Karin Henriksson | 2008-12-29 18:48 |
![]() | Jyri Kyrén | 2008-12-29 19:03 |
![]() | Johan Lorin | 2008-12-29 19:29 |
![]() | Henry Blom | 2008-12-29 19:53 |
![]() | Martin Quensel | 2008-12-29 19:52 |
![]() | Pontus Blomqvist | 2008-12-30 13:23 |
![]() | Pär Ahlgren | 2008-12-30 20:56 |
![]() | Pontus Blomqvist | 2008-12-30 21:56 |
![]() | Göran Nilsson | 2008-12-29 20:49 |
![]() | Göran Nilsson | 2008-12-29 20:52 |
![]() | Jonas Andersson | 2008-12-29 21:30 |
![]() | Göran Nilsson | 2008-12-29 23:12 |
![]() | Stella Marklund | 2008-12-29 21:06 |
![]() | Peter Lindberg | 2008-12-31 11:59 |
![]() | Jyri Kyrén | 2008-12-31 12:45 |
![]() | Peter Lindberg | 2009-01-01 17:19 |
![]() | Stella Marklund | 2009-01-01 18:35 |
![]() | Peter Lindberg | 2009-01-04 15:37 |
![]() | Karin Henriksson | 2008-12-29 21:28 |
![]() | Micke Tilja | 2008-12-29 21:47 |
«TILLBAKA
Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:
Svar: