Namn: Lösen:

Fototävling i Lysekil!!

(Läst 1 239 gånger.)


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Fototävling i samband med miljödyket hos Dive Team I Lysekil!!

Nu samlar vi alla dykare och rensar bort allt skräp som de omedvetna kastar i havet, hjärtligt välkomna till Dive Team i Lysekil fredagen den 10 maj mellan kl 12.00-15.00. För dig som vill dyka mer eller bara mingla så är dykcentret öppet mellan 10.00-18.00. Grillen kommer att stå ute och den är tillgänglig för alla att använda. Kaffe och te och pratsugna dykare garanteras!!
I samband med detta annordnar vi en fototävling som är öppen för alla som vill vara med. Man behöver inte vara proffs för att tävla i foto, här har till och med kamerafunktionen i mobilen möjlighet att vinna, vikten kommer inte att läggas på tekniskt kvalité utan vi är ute efter bilder med spännande innehåll och som på bästa sätt visar syftet med miljödyket.. Tävlingen kommer att bestå av två klasser, en ovan ytan och en under, gemensamt för alla bilderna ska vara att de innehåller något som beskriver denna dag, det kan vara dykare som lägger skrot i nätpåsar, eller någon som tar emot skrot på land, bara skrot etc, bara fantasin sätter gränser:=)
Man kan lämna in max en bild i varje klass (det går också bra att bara delta i en klass), storleken för varje bild får ej överstiga 500 kb eller bildens längsta sida får vara max 800 pixlar. Det finns varken krav eller begränsning vad gäller redigering. Domare i tävlingen är Svenska Sportdykarförbundets UV-Fotokommitté ordförande Jennie Soriano och hon tar emot dina bilder via mail: jennie.soriano@ssdf.se senast kl 24.00 på söndag kväll. Bilderna presenteras med fotografens namn på Dive Teams hemsida samt på facebook under kommande vecka. Dive Team bjuder vinnarna på en liten överraskning:=)


http://www.facebook.com/diveteam.lysekil?fref=ts
http://www.diveteam.se/


Välkomna till soliga Lysekil
Jennie Soriano
Jennie Soriano 2013-05-08 16:31:08
61 postningar

mail 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

 Visa alla svar

Huvudinlägg Fototävling i Lysekil!! Jennie Soriano 2013-05-08 16:31
svara Sv: Fototävling i Lysekil!!Peter Wallberg2013-05-11 01:21

«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: