Namn: Lösen:

fredags skoj

(Läst 1 120 gånger.)


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Mammor är kloka

Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar sa hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om Att de bara var rumskompisar. En vecka senare sa Per till Tom:
"Har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?"

Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull; Kära mor, jag säger inte att du "tog" eller "inte tog" soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta ända sedan du var här på middag. Hälsningar Tom. Några dagar senare fick han svar från sin mor:

Kära Tom, jag säger inte att du "ligger" eller "inte ligger" med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan. Hälsingar Mor. Dagens visdomsord : LJUG INTE FÖR MAMMA!

................anders.................
med speciellt tack till Clossa
Anders Jälmsjö
Anders Jälmsjö 2007-11-09 15:59:45
2 242 postningar

mail 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

 Visa alla svar

Huvudinlägg fredags skoj Anders Jälmsjö 2007-11-09 15:59
svara Sv: fredags skojHannes Camitz2007-11-09 16:14

«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: