Namn: Lösen:

Fullspäckat för dykare på TV i eftermiddag

(Läst 945 gånger.)

Stäng »

Du måste vara inloggad för att skicka mail!
Anmäl detta inlägg till våra moderatorer
För er som har National Geographic och fyra timmar över (eller en video) kan programmen mellan 1400-1800 vara intressanta:

14.00 Hajar: På Djupt Vatten - Dyk i jättehajarnas värld och träffa på arter som få människor sett i öppna havet. Res till Galápagosöarna, Hawaii och Bahamas för att titta närmare på dessa farliga och skygga djur.
15.00 Bortom Rädsla - En hajexpert, en fiskare och hajdykare samt en hajbiolog vill bättra på hajens oförtjänt dåliga rykte som blodtörstig mördare. Kanske är det enda sättet att säkerställa artens fortlevnad.
16.00 Vithaj Utanför Buren - De flesta skulle nog inte välja att simma med en vithaj. Träffa Mark Marks, vars passion för hajar gör att han riskerar sitt liv varje dag. Mark vill bevisa att vithajen inte förtjänar sitt dåliga rykte.
17.00 Jean Michel Cousteaus Havsäventyr: Färden Till Kure - Del 1 - Teamet tar sikte på Kure, en av världens mest avlägsna öar. De upptäcker mångsidiga djurpopulationer och undersöker dessa arters kamp mot utrotning och följderna av föroreningar och fiske.

Fredrik Pålsson
Fredrik Pålsson
2006-11-26 12:11:08
74 postningar

mail 
Stäng »

Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Det finns inga svar på detta meddelande
«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: