Namn: Lösen:

Kon-Tiki Khao Lak söker en svenska instruktör

(Läst 1 330 gånger.)


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Kon-Tiki Khao Lak, Diving & Snorkeling Center söker en svensk PADI dykinstruktör till kommande högsäsong!
Tjänsten är baserad vid vårt dykcenter i Khao Lak och är på heltid.
Tempot kan vara högt ibland, därför söker vi en flexibel, stresstålig person som är ansvarsfull och självgående samt kan ta egna initiativ och snabba beslut.
Vi strävar efter hög service, säkerhet och utbildning till alla våra gäster på våra turer runt Similan Island, Koh Bon, och Koh Tachai. Arbetet inkluderar att hålla PADI-kurser som Discover Scuba Diving, Open Water, Advanced Open Water och även Specialties, Rescue Diver och Dive Master kurser.
För att vi ska kunna göra ett bra arbete krävs att du, som vi alla, kan samarbeta med övrig personal som andra instruktörer, lokal personal, divemasters, snorkelguider och butikspersonal. Vi söker en medlem till vårt lag!
Din personlighet bör vara positiv och vänlig, både mot gäster och personal. Vi arbetar hårt men vill samtidigt ha roligt och en social gemenskap.
Vi har följande krav 1) PADI Instruktör i teaching status 2) PADI Nitrox Instruktör. Andra specialities är ett plus. 3) EFR Instruktör samt CFC / Care for Children 4) Kunna utbilda i skandinaviska språk och engelska. Övriga språkkunskaper är ett plus.
Kon-Tiki är ett av Thailands ledande AWARE-premierade dykföretag och har erhållit flera utmärkelser för vårt engagemang för den marina miljön. Vi finns i Krabi, Khao Lak, Phuket och Koh Lanta.
Vi förväntar oss att du kommer till Thailand den 30:e oktober och kan arbeta från 1a november till 31 march.
Om du tror att det är dig vi söker, kontakta Hans Hansen via e-mail på adressen: manager@kontiki-khaolak.com
I ditt mail vill vi att du inkluderar ett CV, nytaget foto samt ett personligt brev där du berättar varför just du vill arbeta för Kon-Tiki och vad du kommer att tillföra vårt glada och serviceinriktade team!


Hans Hansen
GM, Kon-Tiki Khao Lak
E-post: manager@kontiki-khaolak.com
Hans Hansen
Hans Hansen 2011-10-24 15:24:27
5 postningar

mail 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Det finns inga svar på detta meddelande
«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: