Namn: Lösen:

Kon-Tiki Krabi Søger SnorkelGuide/Shop staff

(Läst 1 004 gånger.)


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Kon-Tiki Krabi, Diving & Snorkeling Center söker nu skandinaviska snorkelguider/Shop personal till kommande högsäsong!
Dykcentret är baserat i Ao Nang, utanför Krabi.

Arbetsuppgifterna är oftast att guida snorklare i vattnen runt Ao Nang´s öar och de världsberömda Phi Phi-öarna hälften av vecken. Anden hälften av vecken jobba i vår butik, som är väldigt välbesökt under högsäsongen och du kommer att sälja dykkurser, dykutfärder, snorklingsutfärder och produkter från vårt breda sortiment av dyk- och snorklingsrelaterad utrustning. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot bokningar från våra agenter och du hjälper även till att hålla butiken städad och organiserad. Detta utesluter inte att du utför alla förekommande uppgifter på dykcentret och/eller assisterar dina kollegor. För att du ska kunna vara en bra guide för snorklare, krävs självklart att du har ett stort intresse för marint liv och fortbildar dig själv i ämnet.
Tempot kan vara högt ibland, därför söker vi en stresstålig person som är ansvarsfull och självgående samt kan ta egna initiativ och snabba beslut. Du behöver ha ett högt säkerhetstänkande och vara serviceinriktad eftersom det är några av Kon-Tiki´s ledord!
För att du och Kon-Tiki ska kunna leverera en förstklassig service med hög säkerhet till våra gäster, krävs att vi alla samarbetar genom att hjälpa och stötta varandra. Du är helt enkelt en professionell ”team player”.

Förutom de ovan sagda egenskaperna, vill vi att du
1) Säljkunskaper på proffsnivå.
2) Utåtriktad och positiv personlighet med ett glatt leende!
3) Förmåga att arbeta under höga nivåer av stress.
4) Certifierad som PADI Rescue Diver
5) Goda kunskaper i Microsoft Word och Excel.
6) Förmåga att på ett välvårdat sätt kommunicera på svenska, norska, danska och engelska. Kunskaper i andra språk är ett plus.
Om du inte redan är en dykare men känner att du är rätt person för jobbet, ansök gärna ändå så ser vi om det är något vi kan lösa tillsammans. Vi förväntar oss att du kommer till Thailand i början av oktober för att kunna arbeta från den 15:e oktober till mitten av april. Om du tror att det är dig vi söker, kontakta Malene Jensen via e-mail på adressen:
manager@kontiki-krabi.com

I ditt mail vill vi att du inkluderar ett CV, nytaget passfoto samt ett personligt brev där du berättar varför just du vill arbeta för Kon-Tiki och vad du kommer att tillföra vårt glada och serviceinriktade team!
För mer information om Kon-Tiki, se vår hemsida på www.kontiki-thailand.com
Foto saknas
Malene Jensen 2013-07-16 13:30:35
15 postningar

mail 


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Det finns inga svar på detta meddelande
«TILLBAKA

Svara på detta inlägg
Vi ber dig följa de riktlinjer som beskrivs under Netiquette. Rubrik:

Svar: